BRANGELINA U KRIZI

Brad ispričao Maddoxu o Jennifer, Angelina dobila napadaj

01.03.2012 u 09:36

Bionic
Reading

Iznenađujuće, ali noga Angeline Jolie koju je izbacila pozirajući na crvenom tepihu na dodjeli Oscara nije završila na naslovnicama svih američkih tabloida. Magazini In Touch Weekly i OK tvrde da je vjenčanje Angie i Brada otkazano. Zašto? Zbog Jennifer Aniston!

Slavni par se žestoko posvađao zbog Angelinine ljubomore na Bradovu bivšu suprugu Jennifer Aniston, pa je vjenčanje para stavljeno izvan dnevnog reda, piše OK. Naime, prema pisanju tog tabloida, desetogodišnji Maddox pitao jeoca tko je Jennifer i Brad mu je odgovorio.

'Brad nije znao da je Angelina kod kuće i rekao je Maddoxu istinu - da je Jennifer žena koju je prije jako volio i da je s njom bio u braku', rekao je izvor za magazin. 'Ali, onda je Angelina ušetala u sobu.'

Glumica je bila bijesna na Brada iz nekoliko razloga. 'Brad je mislio da je poduzeo sve potrebne mjere opreza i nikad nije pomislio da će se njegova djeca raspitivati o Jennifer', kaže izvor. No, dogodio se internet!

'Angie je poludjela i rekla mu je da je glupo što ne nadzire Maddoxovo korištenje interneta', navodi izvor. 'Ona zna da je ovo samo početak. Oni imaju šestero djece koja će odrastati i željeti znati sve o prošlosti svojih roditelja.'

Izvor također tvrdi da je Jen još uvijek bolna točka za Angie te da je nakon što je Maddox napustio sobu ona bila izvan sebe i da je vikala na Brada govoreći da se 'nije htjela udati za nekoga tko bi bio u braku s Jennifer Aniston'.

Nakon što su razmijenili neugodne riječi, Brad je sjeo na svoj motor, a situacija se otada nije promijenila.