ZBOG ČIVAVE

Rourke prijeti da će razbiti TV zvijezdu Joela McHalea

20.04.2009 u 11:30

Bionic
Reading

Američka TV zvijezda Joel McHale strahovito je uzrujao popularnog glumca Mickeyja Rourkea jer se na američkoj televiziji na neukusan način išao šaliti na račun Rourkeove uginule čivave Loki

Njegova Loki, za koju je Rourke bio iznimno vezan, uginula je samo četiri dana prije dodjele Oscara i još uvijek nije prošlo dovoljno vremena da glumac priča o tome, a kamoli da je netko ismijava.

U svom showu 'The Soup' McHale je rekao: 'Mnogi smatraju da je ovogodišnji Oscar bio prilično u gay tonu, ali smatramo da bi odavanje počasti uginuloj čivavi Mickeyja Rourkea bilo još bolje'.

Na premijeri Rourkeovog novog filma 'The Informers' u Hollywoodu glumac je poručio McHaleu da se ne igra takvim glupim izjavama.

'Ma tko je uopće taj McHale da ima pravo takvo nešto pričati o mom psu? Razbit ću ga! Ako itko vidi tog tipa, recite mu da ću ga nabiti šakom u glavu!', poručio je bijesni Mickey Rourke.

Loki je bila omiljena čivava iz Rourkeove pseće kolekcije. Kad je glumac prije četrnaestak godina bio suicidalan i na samom dnu, Loki i drugi psi bili su razlog njegova ostanka na životu.