Estrada KNJIGA O GLAZBENIKU

Tonči Huljić na internetu vrijedi 11 funti

  • Autor: I. T.
  • 20.4.2009 11:35:12
  • 20.4.2009 9:45:23

Britanska spisateljica Victoria Rose objavila je knjigu 'Iconoclast Icon: A story inspired by the life of Tonči Huljić', inspiriranu životom našeg poznatog glazbenika

Tonči Huljić nije više samo glazbenik koji iza sebe ima veliki broj hitova, nego i on sam postaje hit. I to kao glavni lik i inspiracija za novu knjigu britanske spisateljice Victorije Rose.

Početna ideja za knjigu autorici je bila Tončijeva skladba 'Dijete u raju' ('Child in paradise'), nakon koje je Rose izrazila želju da upozna autora, što se pretočilo u knjigu.

Tonči Huljić, ovoga puta kao inspiracija, izjavio je za Jutarnji list: 'Neobično se osjećam. Premda sam sve znao i u sve bio upućen, valjda nekako nisam vjerovao da će engleska književnica doista objaviti knjigu inspiriranu mojim životom. A sad je listam i ne krijem da se istodobno osjećam i polaskano i zbunjeno.'

Knjiga 'Iconoclast Icon: A story inspired by the life of Tonči Huljić' ('Ikonoklastička ikona: Priča inspirirana životom Tončija Huljića') prošlog se tjedna pojavila na inozemnom tržištu, a tiskana je u 150 tisuća primjeraka. Može se kupiti i putem internetske stranice Athorhouse za 11 funti.

 Maksim Mrvica: Child in paradise

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više