tportal.hr

Zagreb
+5
Osijek
+7
Pula
+11
Rijeka
+15
Zadar
+12
Split
+14
Dubrovnik
+12

INDIRA IZGUBILA MOBITEL

'Ponekad se snimam dok se tuširam, ali to odmah brišem'

Indira Vladić će onoga tko joj pronađe mobitel počastiti poljupcem i večerom

Datum objave:
28.2.2012 11:01

Zadnja izmjena:
28.2.2012 12:45

Vezane teme

Pjevačica Indira Vladić prije nekoliko dana izgubila je mobitel na kojem se nalazila nova pjesma grupe Colonia 'Tako ti je mali moj', tako da je  neplanirano morala izaći kao novi singl.

'Moja je noćna mora počela, a to znaju svi koji su jednom izgubili mobitel', rekla je Indira Vladić voditelju Daliboru Petku, u čijem je 'Glazbenom showu' sinoć premijerno predstavljen singl.

Iako se autor pjesme Boris Đurđević našalio da su slike već prodali jednom časopisu za odrasle, Indira je rekla da ipak nema razloga za brigu.

'Oprezna sam po tom pitanju - mama mi je rekla da razgolićene tete ne idu u mobitel. Možda koji put nešto i snimim, onako kad se tuširam, ali odmah i obrišem. Žao mi je svih kontakata i fotografija obitelji', rekla je Ira, obećavši da će onog tko pronađe mobitel počastiti poljupcem i večerom.

Boris i Indira sinoć su na Narodnom radiju najavili novi album za ljeto ove godine.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr