DIVLJA I U 53. GODINI

Madonna u grudnjaku na naslovnici novog singla

28.02.2012 u 08:22

Bionic
Reading

Na naslovnici novog singla 'Girl Gone Wild' 53-godišnja Madonna malo je sakrila pozirajući u crnom čipkastom grudnjaku

Čini se da Madonna pokušava poslati poruku svojim novim singlom. Ta 53-godišnja pop zvijezda, skinula se u grudnjak za naslovnicu drugog singla 'Girl Gone Wild', piše Mail Online.

Oskudna odjeća mogla se očekivati od žene koja je nekoliko puta pjevala o seksu u pjesmama poput 'Like A Virgin', 'Justify My Love' i 'Erotica', no fotografija na naslovnici singla i crni trokutasti čipkasti grudnjak ne skriva mnogo. Sve je na naslovnici (od Madonnine kose do usana) vrlo sugestivno, uključujući i naslov. 'Girls Gone Wild' slavna je video serija Joea Francisa u kojom mlade djevojke izvode različite seksualne radnje pred kamerom.

Madonnin novi elektro pop singl svojim tekstovima nastavlja se na te videouratke.

Ona pjeva da se 'djevojke samo žele zabaviti' i iako zna da se 'dobre djevojke ne ponašaju zločesto', ona je 'unatoč tome loša djevojka.'

Joe Francis je smatrao da je Madonnina pjesma previše slična njegovom brendu te je zahtijevao da promijeni naslov pjesme, koji je izvorno imao isti naziv kao i njegova tvrtka. Tražio je i da joj se zabrani izvođenje te pjesme na SuperBowlu.

Girl Gone Wild