Estrada DJEVOJČICA KIM

Vratar zagrebačkog Medveščaka postao otac

Supruga Sonja donijela je na svijet prvo dijete vratara zagrebačkog Medveščaka Roberta Kristana prirodnim putem u rodnoj Ljubljani

Omiljeni vratar zagrebačkog Medveščaka Robert Kristan u subotu u ranim jutarnjim satima postao je tata, piše magazin Story.

Njegova supruga Sonja u rodnoj Ljubljani prirodnim putem rodila je njihovo prvo dijete, kćerkicu tešku 3.185 grama i dugu 50 centimetara kojoj su dali ime Kim. Malena je vedra i vesela beba te se, kako kažu bliski prijatelji ponosnih roditelja, stalno smije. Isto tako navode da će sretna mama i malena Kim Klinički centar Ljubljana napustiti početkom tjedna, nakon čega će nekoliko tjedana provesti u rodnoj Ljubljani.

'Nakon šest godina veze, brak je za mene logičan korak naše ljubavi. Dok sam izgovarao bračne zavjete svojoj dragoj, u jednom se trenutku pojavila trema, ali ona pozitivna, da bi naposljetku prevladali najljepši osjećaji. U svojoj sportskoj karijeri često sam doživljavao snažne emocije, i one dobre i one loše, no svečani trenutak vjenčanja, pristajanje na vječno zajedništvo i taj izvanredni osjećaj pamtit ću zauvijek', povjerio je Storyju prije dvije godine vratar, nedugo nakon što se na vječnu ljubav zakleo svojoj djevojci Sonji Potočnik, brand menadžerici u Sportina Grupi.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više