ZAMIJENILA JE ZEČICA ANASTASIJA

Soraja ipak ne ide na svjetski izbor Playboy zečice

27.02.2012 u 14:23

Bionic
Reading

Iako je proglašena srpskom zečicom godine, čini se da Soraja Vučelić ipak neće ići na finale svjetskog Playboy natjecanja, već će njezino mjesto zauzeti druga zečica, Anastasija Buđić

Maja Morales, Soraja i Anastasija Buđić

Nakon što je bila proglašena srpskom zečicom godine, Soraja nije skrivala svoje oduševljenje tom laskavom titulom te je najavljivala i skorašnji odlazak na svjetsko natjecanje zečica Playboy Playmate World Pageant.

No, kako piše PressOnline, čini se da uredništvo srpskog izdanja Playboya za Soraju ipak ima neke druge planove, a odlučeno je da na natjecanje ide Sorajina ljuta protivnica, drugoplasirana Anastasija Buđić.

'Točna je informacija da ću ja predstavljati Srbiju na svjetskom izboru na Filipinima. Presretna sam zbog toga jer smatram da je veliki uspjeh predstavljati svoju zemlju na jednom takvom natjecanju. Obećavam da ću dati sve od sebe da se što bolje plasiram i donesem titulu u Beograd', rekla je za PressOnline Anastasija Buđić.

Kako se Soraja osjeća nakon što je saznala ovu vijest, nije poznato, no možemo pretpostaviti da baš i nije oduševljena ovom odlukom.