ALKOHOL I TABLETE

Gerard Butler pušten s odvikavanja

27.02.2012 u 09:27

Bionic
Reading

Nakon liječenja od ovisnosti o tabletama Gerard Butler pušten je kući. Smatra da ih je počeo piti zbog brojnih ozljeda na snimanjima akcijskih filmova

Gerard Butler stigao je kući i 'dobro se osjeća'. Zvijezda filmova 'P.S. volim te' i 'Lovac na glave' prošao je trotjedni tretman u klinici Betty Ford u Kaliforniji s ciljem odvikavanja od 'zloupotrebe supstanci'.

No sada je pušten kući i njegov glasnogovornik izjavio je da je 'uspješno završio tretman'. Gerard je hospitaliziran kada se shvatilo da je postao ovisan o lijekovima. Uzrok pretjeranoj konzumaciji navodno seže još u 2006, kada je glumac snimao akcijski film '300': uzimao je lijekove protiv bolova da bi izdržao snimanje unatoč brojnim ozljedama koje je zadobio glumeći.

Problemi su se produbili kada je 42-godišnji glumac ozbiljnije stradao u nesreći na snimanju filma 'O ljudima i buntovnicima' (Of Men and Mavericks) koji priča istinitu priču o životu preminule surferske ikone Jaya Moriartyja. Škotski glumac ozlijedio se kada je naletio na četiri metra visok val na poznatoj surferskoj lokaciji Maverick u Južnoj Kaliforniji. Nesreća je bila toliko ozbiljna da je odmah hospitaliziran i cijelu noć zadržan na promatranju, javlja Female First.

Međutim, tablete nisu jedini Butlerov problem, jer u svojim ranijim intervjuima otvoreno je govorio o sklonosti alkoholu