DRUGI BRAK NA POMOLU

Jennifer Aniston udaje se do kraja godine?

27.02.2012 u 08:51

Bionic
Reading

Sedam godina nakon traumatičnog razvoda od Brada Pitta, Jennifer Aniston spremna je za novi brak. Štoviše, kaže da se on mora dogoditi do kraja godine

Nakon što se njezin razvod od Brada Pitta pretvorio u veliku predstavu za medije, Jennifer Aniston znatno je opreznija u emotivnim odnosima.

No toliko je opčinjena novim dečkom Justinom Therouxom da je navodno izjavila da će se vjenčati prije kraja godine. Glumica mu je navodno u šali dala ultimatum da se njihova veza mora ozakoniti do kraja godine ili će biti okončana, prenosi Daily Mail.

Otkako su prošle godine prestali skrivati svoju vezu, rijetko su se pojavljivali u javnosti jedno bez drugoga.

Kad je prošlog tjedna Jennifer dobila svoju zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih, pao je i prvi javni poljubac. Tada je postalo jasno da 43-godišnju glumicu od drugog braka ne dijeli još puno. The Daily Mirror je objavio da je rekla prijateljima: 'Udajem se do kraja godine.' Tijekom partyja koji prethodi dodjeli Oscara u petak Aniston je navodno izjavila: 'Neprekidno se smijemo. A otkako smo dobili novu bebu, sve je postalo još ozbiljnije', s time da je 'beba' pas bokser imena Sophie. 'Sve je fantastično, sretna sam, ali ako ne klekne pred mene do kraja godine, prekidamo.'

Nakon kraja braka s Bradom Pittom 2005. godine Aniston je prošla kroz nekoliko neuspjelih veza sa slavnim muškarcima, uključujući Vincea Vaughna i Johna Meyera. No glumičini prijatelji tvrde da nikada nije bila toliko sretna kao u vezi s Justinom. Njihov prvi zajednički nastup na velikom platnu očekuje se u filmu 'Wanderlust' koji uskoro dolazi u kina.