OPET SAMA

Katarinu Radivojević ostavio dečko jer se odlučio vratiti ženi

25.02.2012 u 22:20

Bionic
Reading

Nakon višemjesečne veze srpska glumica Katarina Radivojević ponovno je sama jer se njezin bivši dečko odlučio vratiti supruzi

Ako je vjerovati srbijanskom Kuriru, Katarina Radivojević ponovno je sama. Naime, srpsku glumicu navodno je ostavio dečko jer se odlučio vratiti bivšoj ženi, piše Kurir. Katarina, koja je gledateljima poznata po ulozi Lorene u seriji 'Najbolje godine', poštuje odluku sada već bivšeg dečka i povukla se iz veze.

Diplomirani povjesničar umjetnosti Vidoje Ristović nakon višemjesečne veze sa seksipilnom glumicom odlučio se vratiti ženi. 'Vidoje je napokon shvatio da mu je žena mnogo bitnija od ljubavnice. Pomirio se sa suprugom s kojom se posvađao zbog Katarine', otkrio je izvor.

Vidoje i Katarina jedno vrijeme su krili svoju vezu koja je započela u proljeće prošle godine. Navodno ju je posjećivao dok je boravila u Americi, a nakon što je ostavio suprugu moglo ih se vidjeti u gradu tijekom izlazaka. U rujnu su viđeni kako se ljube i drže za ruke u kafiću Soho u Beogradu.