PONOVO U SUKOBU SA ZAKONOM

Chris Brown oteo mobitel obožavateljici

24.02.2012 u 10:37

Bionic
Reading

Chris Brown, koji je svjetsku slavu stekao zbog premlaćivanja bivše djevojke Rihanne, ponovo je pod istragom zbog otimanja mobitela. Istodobno, normalizira odnose s Rihannom

Novi problemi za R&B pjevača Chrisa Browna – mogao bi biti optužen za krađu.

Slučaj se dogodio u Miami Beachu prošlog vikenda – on i rap pjevač Tyga izlazili su iz noćnog kluba Cameo. Na putu od izlaza do auta slijedila ih je obožavateljica, priopćila je lokalna policija, a prenosi CBS Miami. Kada je pjevač ušao u svoj crni Bentley, djevojka imena Christal Shane Spann izvadila je iPhone i fotografirala ga kako sjedi u automobilu. Prema njezinu iskazu, Brown se razbjesnio, otvorio prozor automobila i zgrabio telefon iz njezinih ruku. Sve to uz riječi: 'Nećeš ti to stavljati na web, k***o.' Zatim je podigao staklo na prozoru i odjurio s djevojčinim iPhoneom.

Temeljem ovog iskaza, Brown bi mogao biti optužen za krađu i otimačinu.

Državna tužiteljica priopćila je kako se dokazi još uvijek prikupljaju i razmatraju, te da je to redovna procedura kod svakog kriminalnog čina. Kada istraga završi, odlučit će hoće li biti ikakvih daljnjih koraka.

Chris Brown imao je i ranije okršaja sa zakonom. Priznao je krivicu u slučaju fizičkog napada na tadašnju djevojku Rihannu, u slučaju koji je prije dvije godine bio velika medijska priča.

Slučajno ili ne, samo dan nakon novog incidenta, Rihanna je u povodu svog rođendana objavila produženu remiks verziju pjesme sa svog posljednjeg albuma 'Birthday Cake', na kojoj gostuje nitko drugi nego bivši dečko i zlostavljač Brown.
Ovaj duet izazvao je nevjericu i zbunjenost obožavatelja. Izvori bliski pjevačici kažu da bivši par normalizira odnose i na osobnoj razini, premda prijatelji ulažu napore da ih zadrže na distanci.