RASPAD FEMINNEMKI

Nika Antolos već gradi karijeru u Rusiji

22.02.2012 u 11:46

Bionic
Reading

Nakon što su obavijestile javnost da se grupa nakon osam godina raspada, Neda Parmać i Pamela Ramljak potvrdile su je još jednom

Najpoznatiji ženski bend u Hrvatskoj, grupa Feminnem, raspada se nakon osam godina postojanja, a jučer su u radijskom eteru Glazbenog showa Dalibora Petka, Neda Parmać, Pamela Ramljak i Nika Antolos posljednji puta gostovale zajedno.

'To je bilo odrastanje. Teško se pomiriti s time, jer ništa se među nama nije promijenilo, ali opet je. Bilo je to prekrasnih osam godina u kojima smo odrasle kao umjetnice i ne bih ih mijenjala za ništa', rekla je emotivno Neda Parmać, a Pamela Ramljak nastavila:

'Dobila sam jako dobru prijateljicu za cijeli život, a Feminnem će zauvijek biti u mome srcu.'

U studiju Narodnog radija bend se posljednji put oprostio od slušatelja. Neda i Pamela bile su u studiju, a Nika Antolos javila se telefonom iz Rijeke.

Sve tri rekle su da se razilaze u miru i prijateljstvu, ne isključujući mogućnost da Feminnem jednog dana ponovno zaživi u nekoj formaciji. No sada će svaka svojim putem.

'Jednostavno se dogodilo, prije dva tjedna tako se odlučilo. Nema krivca, jednostavno se puno stvari dogodilo. Ovakva postava nije mogla promovirati buduće projekte i nismo htjeli jedna drugu sprečavati u stvarima koje bi htjela raditi', rekle su djevojke.

U emisiju se javila i prva feminnemka Ivana Marić, koja im je poželjela obitelj. 'Idite rađati djecu i živjeti život. Karijere će biti i prije i poslije – nek život ne prolazi kraj vas. Ovo što ja imam preporučila bih i njima.'

Nika je demantirala da je momak u Rusiji kamen spoticanja, koji je doveo do razlaza grupe.

'Ne radi se o njemu, već o meni. U Rusiji već imam dogovorenu gažu', pohvalila se Nika, a Neda i Pamela pozabavit će se samostalnim karijerama u Hrvatskoj.