Estrada NA VALENTINOVO

Nakon pomirenja, Maja Šuput i Mario ponovo prekinuli

Maja Šuput i Mario Kovačević pokušali na sve načine izgladiti sve nesuglasice, no ipak se nisu pomirili

Vijest da su pjevačica Maja Šuput i Mario Kovačević, ugledni zagrebački poduzetnik i vlasnik lanaca barova i restorana Hemingway, svoju romansu dogovorno, civilizirano i prijateljski priveli kraju, iznenadila je njihove bliske prijatelje i članove obitelji.

Njihov kraj se nije mogao uopće predvidjeti: potkraj prošle godine romantično su proslavili dvije godine ljubavi, no ipak nisu mogli tako brzo ljubavi okrenuti leđa, tako da su se, po navodima Storyja, pokušali pomiriti.

Nakon što je Maja Šuput priznala Storyju da je veza nakon dvije godine s Mariom Kovačevićem gotova, poznanici su potvrdili da su se viđali nakon prekida.

Maja je tako ubrzo nakon prekida dobila prekrasan buket ruža u restoranu Bocca Marai, a kad se pojavio Mario, Maja mu je poletjela u zagrljaj. Nakon toga su Maja i Mario odletjeli u Frankfurt, a u zračnoj luci Pleso su bili izuzetno bliski te nisu skidali osmijehe s lica.

Maja je imala dogovoren nastup, a Mario ju je pratio.

Navodno su i Valentinovo proveli zajedno, no nije im bilo najsretniji. To je, kako navodi Story, zadnji dan kad su se vidjeli.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više