POLJUPCI I ZAGRLJAJI

Jessica Biel ponosno pokazala zaručnički prsten

21.02.2012 u 11:57

Bionic
Reading

Nakon glasina kako planiraju vjenčanje, zaljubljeni par Jessica Biel i Justin Timberlake ovoga vikenda su uživali na jednoj privatnoj zabavi gdje je, kako tvrde svjedoci, Jessica ponosno pokazivala svoj prekrasni zaručnički prsten

Jessica Biel i Justin Timberlake počeli su izlaziti početkom 2007. godine, nakon četiri godine veze, najavili su svoj prekid u ožujku 2011., ali su od jeseni prošle godine ponovno zajedno, a krajem prosinca, Justin je navodno zaprosio Jessicu u planinama Jackson u Wyomingu. No zaruke nikada nisu bile službeno potvrđene, a brojni paparazzi uočili su kako Jessica uvijek u javnosti skriva lijevu ruku držeći je u džepu te se pretpostavlja da ono što doista želi sakriti je zaručnički prsten.

Zaljubljeni par je stigao na jednu privatnu zabavu, a lijepa Jessica ponosno je svima prisutnima pokazala zaručnički prsten koji još uvijek skriva od šire javnosti. Oni koji su bili na istoj zabavi otkrili su za US Magazin kako su Jessica i Justin tijekom cijele zabave, koja se održala nakon televizijske emisije 'Saturday Night Live' u New Yorku, razmjenjivali nježnosti, poljupce i zagrljaje te se nisu odvajali jedno od drugoga.

'Izgledali su jako zaljubljeno, stalno su se držali za ruke, a pred okupljenim mnoštvom na zabavi su se i nekoliko puta poljubili', rekao je netko za US Magazin. Ova glasina još je više podignula prašinu oko zaruka Jessice i Justina, no oni se jako trude intimne detalje svoje veze zadržati daleko od očiju javnosti. Lijepa Jessica ne skida osmijeh s lica.