Estrada SKROMNA ANGIE

Brad mi se divi, ali nisam jaka kao što on misli

Angelina Jolie priznala je kako je njezina majka nadahnjuje kao roditelja te da još postoje dani kada s njom poželi razgovarati, a onda shvati da je nema. Sada je Brad njezina obitelj i on je nadahnjuje u svakodnevnom životu

'Postoje slučajevi kada poželim razgovarati s majkom o svojoj djeci i onda shvatim da je više nema', rekla je Angelina Jolie koja s Bradom Pittom ima šestero djece, troje biološke i troje posvojene.

Showbizspy piše kako je ta lijepa glumica otkrila koliko joj nedostaje majka koja je u siječnju 2007. izgubila bitku s teškom bolesti u 56. godini. Rekla je kako joj je majka bila podrška cijeloga života, čak i u njezinim najbuntovnijim fazama. Angie ipak nije uspjela izgraditi tako kvalitetan odnos i s ocem, Jonom Voightom. Priznala je da baš kao što je njezina majka Marcheline nadahnjuje kao roditelja, tako je Brad nadahnjuje u svakodnevnom životu. 'On je moja obitelj. Često mi se divi i govori mi koliko sam jaka, ali nisam tako jaka kao što on misli', skromno je zaključila.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više