SKROMNA ANGIE

Brad mi se divi, ali nisam jaka kao što on misli

20.02.2012 u 17:58

Bionic
Reading

Angelina Jolie priznala je kako je njezina majka nadahnjuje kao roditelja te da još postoje dani kada s njom poželi razgovarati, a onda shvati da je nema. Sada je Brad njezina obitelj i on je nadahnjuje u svakodnevnom životu

'Postoje slučajevi kada poželim razgovarati s majkom o svojoj djeci i onda shvatim da je više nema', rekla je Angelina Jolie koja s Bradom Pittom ima šestero djece, troje biološke i troje posvojene.

Showbizspy piše kako je ta lijepa glumica otkrila koliko joj nedostaje majka koja je u siječnju 2007. izgubila bitku s teškom bolesti u 56. godini. Rekla je kako joj je majka bila podrška cijeloga života, čak i u njezinim najbuntovnijim fazama. Angie ipak nije uspjela izgraditi tako kvalitetan odnos i s ocem, Jonom Voightom. Priznala je da baš kao što je njezina majka Marcheline nadahnjuje kao roditelja, tako je Brad nadahnjuje u svakodnevnom životu. 'On je moja obitelj. Često mi se divi i govori mi koliko sam jaka, ali nisam tako jaka kao što on misli', skromno je zaključila.