SLOMLJENA TUGOM

Kći Whitney Houston u teškom je stanju nakon ispraćaja

20.02.2012 u 10:51

Bionic
Reading

Samo nekoliko sati nakon pogreba majke, kći Whitney Houston, Bobbi Kristina Brown navodno je pobjegla od obitelji da bi se drogirala. Kći je očito odrastala gledajući kako se Whitney Houston drogira pa je obitelj zabrinuta da bi mogla krenuti njezinim stopama

18-godišnja Bobbi Kristina pobjegla je od prijatelja i obitelji nakon četverosatnog ispraćaja u New Jerseyju, piše Daily Mail.

Umjesto da se pridruži obitelji u restoranu u Newarku, Bobbi je nestala, izazvavši paniku među njima. 'Svi su poludjeli i panično nazivali Bobbin mobitel', izjavio je obiteljski prijatelj za Daily Beast, dodavši: 'Bilo je toliko uzbuđenja i aktivnosti nakon pogreba da je Bobbi Kristina samo nestala. Cissy je bila izvan sebe.'

Bobbi Kristina je u teškom stanju nakon što je njezina majka, 48-godišnja zvijezda, pronađena mrtva u kadi u hotelu Beverly Hilton 11. veljače.

Navodno je pobjegla u naručje droga i nakon što je primila vijest da je njezina majka umrla pa je planula prepirka među članovima obitelji jer jedni smatraju da Bobbi odmah treba ići na rehabilitaciju, a drugi da prvo treba tugovati s obitelji.

'To je grozna situacija za svakoga', rekao je obiteljski prijatelj, dodavši: 'Pokušali su spasiti Whitney i to im nije uspjelo. Sada se boje da se ista stvar događa i s Bobbi Kristinom.'

'Bobbi Kristina je sve što je Cissy ostalo od Whitney. Umorna, ali je spremna boriti se za svoju unuku.'

Bobbi Kristina je očito odrastala gledajući kako se njezina majka drogira pa je obitelj zabrinuta da bi kći mogla krenuti stopama pjevačice. 'Bobbi Kristina ima oko sebe ljude koji je vole i Cissy će pratiti svaki njezin korak.'

Bobbi Kristinu je potresla i činjenica da je njezin otac Bobby Brown otišao s pogreba nakon što ga je, kako tvrdi, osiguranje tri puta zatražilo da ode. 'To je previše za Bobbi Kristinu', kaže izvor.

'Cissy ga je konačno zamolila da dođe i ostane, ali Bobby to nije htio', kaže izvor koji ističe da je Cissy to napravila samo zbog svoje unuke jer ne može podnijeti svog bivšeg zeta.

Glasnogovornik obitelji Houston demantirao je to da je Bobbi Kristina bila na drogama te istaknuo da prolazi kroz vrlo težak period.