JENNIFER ANISTON:

'Bila sam nervozna kad sam morala pokazati grudi'

19.02.2012 u 18:27

Bionic
Reading

Glumica koja je na snimanju upoznala svog sadašnjeg dečka Justina Therouxa (40), kaže da se izvrsno zabavljala snimajući 'Wanderlust', film o paru iz New Yorka koji završi u hipi komuni

Jennifer Aniston (43) iza sebe ima gomile snimljenih filmova i serija, ali tek sada se dovoljno ohrabrila da ispred kamere pokaže grudi. Glumica koja je na snimanju upoznala svog sadašnjeg dečka Justina Therouxa (40), kaže da se izvrsno zabavljala snimajući 'Wanderlust', film o paru iz New Yorka koji završi u komuni za hipije. S obzirom na tematiku filma, na setu je bilo puno golotinje pa se ni njoj nije bio problem skinuti.

'Malo sam bila nervozna kada je došao taj dan kada sam se trebala skinuti. Ne bih se skinula bezveze, ali bili smo u okruženju punom hipija i golotinje skoro dva mjeseca. Moja toples scena nije bila ništa u usporedbi s glumcem koji je cijela dva mjeseca na setu bio sasvim gol, tako da nam je svima u jednom trenutku golotinja postala normalna', objasnila je Aniston.

Dodala je i da je na snimanju cijelo vrijeme vladao osjećaj zajedništva te da se na setu zabavljala kao i dok je snimala seriju 'Prijatelji'.