GOLI LOOK

Polugola voditeljica zasjenila pobjednicu Sanrema

19.02.2012 u 16:24

Bionic
Reading

Nakon što je Belen Rodriguez neke večeri na festivalu Sanremo pokazala novu tetovažu na preponama, bilo je doista zanimljivo čekati i vidjeti kakav su spektakl Talijani ponudili za finalnu večer. I nisu razočarali – glazbeni dio showa u potpunosti je zasjenila voditeljica, češka manekenka, koja se pojavila ni više ni manje nego u prozirnoj haljini

Sanremo festival već dugo nije isključivo glazbeni festival pa se moglo čekivati da glazba i pobjeda Emme neće preuzeti u potpunosti svjetla pozornice. Već druge večeri voditeljica Belen Rodriguez podigla je medijsku prašinu nakon što je, rastvorivši svoju haljinu, pokazala novu tetovažu na preponama.

No i finale je trebalo začiniti, a za to se pobrinula češka manekenka Ivana Mrazova koja se na pozornici pojavila u gotovo posve prozirnoj haljini. Prekrasna haljina s potpisom Sarli Couture bila je djelomice potpuno prozirna, a na strateškim mjestima ukrašena crnim cvjetnim uzorkom koji je ipak sakrio Ivanine intimne dijelove.

Unatoč izazovnoj odjeći Ivana je djelovala savršeno opušteno, iako nije dobila velike pohvale talijanskih medija za voditeljski posao. Oni, pak, smatraju da joj manekenstvo možda bolje ide.