VESELO DRUŽENJE

Boris Rogoznica ljubio Doris Pinčić na koncertu Chrisa Reae

18.02.2012 u 10:52

Bionic
Reading

U masi obožavatelja britanskog glazbenika u Boćarskom domu ljuljuškali su se i neki poznati, među kojima i voditeljica Tončica Čeljuska i njezin novi dečko Ante Toni Ramljak, ali i trenutačno najpoznatija glumica Doris Pinčić

Koncert Chrisa Reae održan u četvrtak u Zagrebu bio je pravi magnet za zaljubljene duše. U masi obožavatelja britanskog glazbenika u Boćarskom domu ljuljuškali su se i neki poznati, među kojima i voditeljica Tončica Čeljuska i njezin novi dečko Ante Toni Ramljak, ali i trenutačno najpoznatija glumica Doris Pinčić koja u seriji 'Larin izbor' glumi naslovnu ulogu.

I ne bi to bilo ništa čudno da njezina pratnja opet nije bio Boris Rogoznica s kojim su je potkraj prošle godine počeli povezivati i u ljubavnom smislu. Doris je fotoreporterima pozirala sama, ali čim bi se oni malo udaljili, iz mase bi joj se približio Boris s kojim je odlično raspoložena ciktala od veselja. Ponesen romantičnom glazbom, Boris ju je u jednom trenutku snažno zagrlio oko vrata, nagnuo i poljubio, ne vodeći računa o tome da činu svjedoči brojan auditorij.

'Boris i ja dugogodišnji smo prijatelji. To smo bili i mnogo prije mojeg angažmana u seriji Nove TV', rekla je 23-godišnja Zadranka lani u prosincu, pomalo ljuta što je ispituju o njemu. Zadranka jučer nije odgovarala na pozive pa se ne zna je li njihov odnos od lani prerastao u nešto više, kako se može zaključiti po viđenom.

Inače, Doris i Boris (25), kojega je javnost upoznala u drugoj sezoni RTL-ova showa 'Hrvatska traži zvijezdu', skupa su bili na predstavi u splitskom HNK-u, na koncertu Olivera Dragojevića u Lisinskom, a često su viđani i u jednom zagrebačkom klubu...