Estrada POZNATI NA PREMIJERI

'Pokoji kilogram Angelini bi dobro došao'

  • Autor: K.Z.
  • 18.2.2012 0:26:20
  • 17.2.2012 20:44:31

Holivudska glumica zadivila je domaće zvijezde, ali neki misle da je ipak premršava

Brojne domaće poznate osobe pohrlile su večeras na hrvatsku premijeru filma 'U zemlji krvi i meda' redateljice Angeline Jolie. Lijepa holivudska glumica nikoga nije ostavila ravnodušnim - ni one koji su je već imali prilike vidjeti, a ni one koji su je večeras vidjeli prvi put uživo.

'Ja sam je već vidjela na Brijunima. Bila je jako jednostavna, šarmantna, iskrena i topla', otkrila nam je mlada glumica Ivana Roščić. Riječi hvale za Angelinu ima i glumica Darija Lorenci: 'Prelijepa je, a i večeras mi je predivna.' Leoni Paraminski pak žao je što nije došao Brad Pitt, a njezino mišljenje dijelile su gotovo sve žene koje su došle na svečanu premijeru.

Dubravko Šimenc pohvalio je Angelinu Jolie jer smatra da je pokazala veliku hrabrost kad se uhvatila ovako složene teme. Tihana Harapin Zalepugin nije uspjela toliko razmišljati o filmu jer ju je ponijela holivudska atmosferi koja je vladala na zagrebačkoj premijeri, a posebno se dotaknula modnog izričaja poznate glumice.

Susretu s Angelinom Jolie posebno se radovala glumica Nataša Janjić koja nije mogla dočekati da uđe u dvoranu i vidi holivudsku zvijezdu uživo. Zrinku Cvitešić pak više je zanimao film nego filmska diva, ali je zato njezin dečko Hrvoje Rupčić spremno prokomentirao izgled Angeline Jolie: 'Malo je ipak premršava, pokoji kilogram dobro bi joj došao.'


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više