SUZA SUZU STIŽE

Angelina rasplakala Brada zbog sastanka s bivšim suprugom?

17.02.2012 u 14:52

Bionic
Reading

Nakon telefonskog razgovora u kojem su si čestitali na filmovima, Angelina Jolie i njezin bivši suprug Billy Bob Thornton dogovorili su susret, što je Brada navodno razbjesnilo

Brad Pitt odjurio je iz restorana u Berlinu u suzama nakon gorke borbe s Angelinom Jolie zbog njezinih planova za susret s bivšim mužem Billyjem Bobom Thorntonom, piše Celebitchy. Sve se to događalo tijekom Berlinskog filmskog festivala gdje je Angie predstavljala svoj redateljski debi 'U zemlji krvi i meda', na kojem je i  njezin bivši suprug Billy Bob također predstavljao film.

Iako je u to teško povjerovati s obzirom da je Angelina više puta javno izjavljivala kako ona i njezin bivši muž nemaju ništa zajedničko te da je izrazito sretna s Bradom i njihovih šestero djece, izvori tvrde kako je njihov mogući susret razbjesnio Brada.

Prema izvorima, telefonski su se čuli pod izlikom da si čestitaju na filmu, ali onda je razgovor krenuo u smjeru dogovaranja susreta. On je pristao na susret, a sve se događalo Bradu iza leđa, otkrio je The Insider. Nakon premijere njezina filma, Angelina i Brad večerali su u berlinskom restoranu, gdje je priznala kako je bila uzbuđena gledajući Billyja Boba, otkrio je prijatelj. Navodno je Brad zaprijetio posljedicama ukoliko stvarno dođe do susreta.
'Brad je izvan sebe, prvo joj je zabranio susret s njim, onda joj se nasmijao u lice i rekao da može. Slomljen je i osjeća se potpuno izdano. Uzrujano je otišao iz restorana u suzama', priča izvor i dodaje da je on bio u Berlinu samo kako bi njoj bio podrška.

Pitanje je ima li u tim nagađanjima istine s obzirom da Angelina i Brad u javnosti uvijek izgledaju posve idilično.

Na konferenciji za novinare u Berlinu je rekao kako će je voljeti do kraja života. 'Angelina je prekrasna žena i jedan od mojih najboljih prijatelja na svijetu, voljet ću je do kraja svog života, i ona će voljeti mene', rekao je Billy Bob.

56-godišnji Billy Bob i 36-godišnja Angie rastali su se 2003. godine, a u braku su bili tri godine.

Inače, Angelina je sletjela u Zagreb nešto prije 14 sati, i to bez Brada Pitta.