BARBARA KOLAR:

'Ne znam se pametno zaljubljivati i ne tražim muža'

17.02.2012 u 09:19

Bionic
Reading

Barbara Kolar ispričala je da je davno bila zaljubljena te priznala da je u ljubavi vrlo neracionalna i nerealna

Barbara Kolar rekla je Večernjem listu da ne traži muža, no veseli se što više neće morati plaćati carine, jer da referendum nije prošao, morala bi naći muža u EU.

'Obožavam narudžbe preko interneta, a grozi me plaćanje carina pa sam se našalila da ću u slučaju neprolaska referenduma naći muža u EU i više neću morati plaćati carine. No ne tražim muža. Ali kada bih potencijalnog gospodina morala birati po tipu, vjerojatno bi bilo iz mediteranske zemlje Unije. Uglavnom, volim tamnije muškarce, ali garant ću završiti s nekim Šveđaninom ili Dancem. To je tako. Moja se mama uvijek palila na plavokose pa nije mogla dobiti crnjeg muškarca od mojeg tate. Tako i mene čeka jedan plavi', rekla je Barbara, koja se prisjetila kakva je kad je zaljubljena.

'Davno sam bila zaljubljena. Lijep je to osjećaj. Zaljubljena sam nerazumna i neracionalna. Kada si nađem objekt žudnje, u stanju sam mu se potpuno posvetiti. Ne znam se pametno zaljubljivati i postaviti si kriterije koje bi muškarac morao ispunjavati. Bojim se da bih zbog ljubavi bila u stanju sve ostaviti. Ali prije puno lakše nego sada, jer s godinama postajemo racionalniji i komotniji', rekla je Barbara Kolara te dodala da nikad nije imala opsesiju time da oko nje trči čopor 'brangelinaca'.

'Možda svim ljudima nije sve suđeno u životu', dodala je.