OD PRVOG TRENUTKA

Evo kako je Stefan osvojio lijepu Laru

17.02.2012 u 09:06

Bionic
Reading

Beogradski glumac Stefan Kapičić ima pune ruke posla, a trenutno ga gledamo u dvije hit serije, 'Larin izbor' i '24'. No to mu ne smeta, nego uživa u dobrim trenucima života

Stefan Kapičić najpoznatiji je našoj publici zahvaljujući ulozi Nikše u seriji Nove TV, 'Larin izbor'. Njegova je karijera na dobrom putu i u Hollywoodu, a za Studio kaže da je velika razlika raditi ovdje i u Americi.

'Sama činjenica o veličini budžeta s kojima se tamo i ovdje ulazi u neki projekt, ukazuje na razliku, plus i minus', rekao je Stefan i dodao da se na ovim prostorima u najskuplji film ulaže do dva milijuna eura, dok je u posljednjem stranom filmu 'Big Miracle', u kojem je glumio, potrošeno 40 milijuna dolara.

S ulogom Nikše u Larinom izboru može se poistovjetiti zbog fizičkog izgleda, ali i zbog toga što vjeruje u ljubav. Razlika je samo što se na drukčiji način nose sa svime te Stefan ne bi dopustio da se toliko muči. No popularni glumac najavljuje da Nikšu čeka preokret koji će ga vratiti na pravi put.

Stefan i njegova djevojka Miranda Viđak bili su fanovi serije '24', pa mu je bilo drago što je dobio priliku glumiti u njoj. Za Studio je istaknuo da je Kiefer Sutherland veliki čovjek i veliki glumac te se ne ponaša drukčije zato što ima glavnu ulogu i radi kao producent.

Lijepa Lara odnosno Doris Pinčić za kolegu ima samo riječi hvale te ju je Stefan osvojio premda je na početku imala drukčije mišljenje. Kaže da imaju sjajno prijateljstvo od trenutka kad su snimali promotivne fotografije za seriju. Iako je u jednom trenutku pomislila da je umišljena glumačka zvijezda, brzo se pokazalo da je on sve, samo to ne.