DRŽALI SE ZA RUKE

Chris Brown proveo večer u društvu Rihanne

17.02.2012 u 08:22

Bionic
Reading

Chris Brown nije inače poznat po svom diplomatskom taktu, ali je zabio još jedan autogol nakon što je pokušao natjerati uzvanike na Rihanninom rođendanu da potpišu sporazum o povjerljivosti podataka kako bi njegova prisutnost ostala tajna. Mnogi su zgroženi i činjenicom da je Rihanna ponovno u dobrim odnosima s čovjekom koji ju je psihički i fizički zlostavljao

Stranica TMZ piše da je Chris Brown, koji je nedavno osvojio Grammyja, odbio u ponedjeljak navečer ući na privatnu zabavu sve dok svi uzvanici ne potpišu papir da nikome neće otkriti da je on došao na parti!

Brown je navodno poslao svoje asistente na Rihanninu zabavu priređenu u poznatom Hearst Mansion na Beverly Hillsu na kojoj su se među gostima našli, među ostalima, Katy Perry, Bruno Mars i Chris Martin. Iako emisari nisu uspjeli izvršiti zadatak paranoične zvijezde, na koncu je Brown stigao na zabavu i proveo veliki dio večeri u društvu svoje bivše djevojke, piše Daily Mail.

Izvori tvrde da je par sjedio zajedno te da su pričali držeći se za ruke. Njihovo je druženje sada legalno jer je prestala zabrana prilaska koju je tražila Rihana nakon što ju je Brown pretukao 2009. godine. No mnogi su se na zabavi čudili zbog činjenice da je pjevačica bila toliko ljubazna prema svom zlostavljaču koji ju je prema tadašnjem policijskom izvještaju pretukao i pokušao ugušiti. U kolovozu 2009. zbog obiteljskog nasilja koje je Rihanna prijavila Brown je osuđen na pet godina uvjetne kazne, šest mjeseci društveno korisnog rada, a dosuđena mu je i zabrana prilaska pjevačici.

No Rihanna i Brown obnavljaju i poslovne odnose. Nakon što su producenti Rihanninog remiksa 'Birthday Cake' obećali 'šokantan' dodatak albumu, čini se da je taj kontroverzni dodatak upravo Chris Brown. Pjesma će, očekuje se, biti objavljena ovaj tjedan.

Iako će ova vijest razveseliti Brownove obožavatelje, mnogi su šokirani činjenicom da je 24-godišnja pjevačica tako lako primila natrag zlostavljača u svoj život i karijeru.
Nisu svi Brownu oprostili nasilničko ponašanje, pa je country pjevač Miranda Lambert na Twitteru izrazila svoje gnušanje što mu je dopušteno da dva puta nastupi na dodjeli Grammyja napisavši: 'Chris Brown - dva puta? Ne razumijem. Tip je prebio svoju djevojku.'

Brown je replicirao: 'Svi me mrze jer sam dobio Grammy. Ovo je posljednje j****e se!' Organizatori Grammyja dobili su prilično kritika zbog srdačnog primanja Browna, koji ne samo da je osvojio nagradu, nego je i dva puta nastupio na dodjeli. Brown je također nedavno imao ispad na setu emisije 'Good Morning America' kad je razbio prozor i odjurio iz studija, piše Huffington Post.