GEORGE CLOONEY:

'Ponekad se osjećam usamljeno i previše pijem'

17.02.2012 u 06:58

Bionic
Reading

Holivudski zavodnik George Clooney priznao je da se povremeno osjeća toliko usamljeno da ne može zaspati navečer i da ponekad zbog toga previše pije

Clooneyjevo priznanje pojavilo se u medijima koji tjedan nakon što se njegov prijatelj, glumac Brad Pitt, otvorio novinarima o borbi s depresijom devedesetih godina. U otvorenom intervjuu za The Hollywood Reporter Clooney je rekao:

'Svatko bi lagao kad bi rekao da se ponekad ne osjeća usamljeno. A najusamljenije se najčešće osjećate na javnim mjestima. Otići ćete negdje i završiti zatvoreni u sebe jer to se dešava svima i na kraju nećete ni uživati kao svi ostali.'

'Bio sam beskrajno usamljen u lošim vezama. Ne postoji ništa što vas može toliko izolirati', dodao je Clooney i rekao još da je u prošlim vezama mnogo puta bio povrijeđen, ostavljen i prevaren.

Pedesetogodišnji glumac oženio se jednom i razveo od glumice Talije Balsam, a trenutačno je u vezi s bivšom profesionalnom hrvačicom Stacy Keibler

'Ponekad pijem previše. Uživam u tome, ali bilo je trenutaka u životu kad sam prešao granicu od zabave do pretjeranog opijanja bez ikakvog razloga. Zato onda stanem. Sad nisam popio ništa od Nove godine', priznao je u intervjuu.

Clooney odlazi u krevet oko deset navečer, ali kaže da se noću budi po pet puta. Priznao je i da je kao mlad eksperimentirao s kokainom, ali brzo je od toga odustao.

Ranije je izjavio da se ne bi mogao kandidirati za javnu službu jer je spavao s previše žena, previše uživao u drogama i bio na previše tuluma. No taj period života ispunjen nezadovoljstvom završio je angažmanom na TV seriji 'Hitna služba' 1994. godine.

Za razliku od općeg mišljenja, Clooney kaže da ne zarađuje golem novac pa je, primjerice, za film 'Nasljednici', za koji je nominiran za Oscara za glavnu mušku ulogu, prihvatio honorar od 300.000 dolara.