ANGELINA JOLIE:

'Svoju djecu učim od malih nogu da svima budu prijatelji'

16.02.2012 u 10:17

Bionic
Reading

Lijepa Angelina Jolie sve je oduševila svojom jednostavnošću i pristupačnošću, a otkrila je da njezina djeca razumiju što nije uvijek s njima

Angelina Jolie u intervjuu za 24 sata otkrila je da ju je jako rastužila priča o tome kako su se zaljubljeni, prijatelji i susjedi tako iznenada okrenuli jedni protiv drugih.

'Svoju djecu, koja su se sprijateljila s djecom glumaca, od malih nogu učim da svima budu prijatelji. Svjesni su svega što se zbiva. Putujemo te znaju za ratove, neimaštine i bolesti. Razumiju da mama ponekad nije s njima jer mora pomoći drugima. Samo zbog toga mi je malo lakše', rekla je Angelina Jolie za 24 sata.

Angelina je posebno sretna što se filmska ekipa jako zbližila. Otkrila je da se nakon svakog snimanja pjevalo, plesalo i jelo, a tu tradiciju glumačka ekipa nastavila je na predstavljanjima filma.

'Nakon Berlinskog festivala otišli smo u mali privatni restoran. Nismo htjeli ići na veliki tulum s puno ljudi. Do jutra smo pjevali oko klavira. Bilo nam je prelijepo. Čak je i Luc Besson prolazio kraj restorana i nije se mogao načuditi toliko talentiranih ljudi ima na Balkanu', dodala je prelijepa glumica koja je rekla da je ne zanimaju negativne kritike Hollywooda.