OSVETA BIVŠEG MUŽA

Kris Humpries želi na sudu uništiti Kim Kardashian

16.02.2012 u 09:05

Bionic
Reading

Košarkaš, koji je bio u kratkom braku sa zvijezdom realityja Kim Kardashian, planira na sudu iznijeti prljavo rublje i financijski je uništiti

Čini se da će uskoro početi drama Kim Kardashian! Časopis Life & Style piše kako njezin bivši suprug Kris Humphries uskoro kreće sa svojim planovima da je dovede pred sud.

Na užas Kim Kardashian, na sudu će biti nevažeća odredba tajnosti njihovog predbračnog ugovora i ugovora vezanih uz reality projekt 'Kourtney & Kim Take New York'. 'Kad morate odgovoriti pod prisegom, riječ je o zakonskoj obvezi. Ako mu budu postavljena neka pitanja, bit će prisiljen na njih odgovoriti', objašnjava netko blizak Krisu.

Ne samo da Kris želi da Kim prizna kako je znala da će se razvesti nakon samo 72 dana braka, nego je košarkaš također spreman otkriti intimne detalje o njihovom nepostojećem seksualnom životu!

'Kim je pukla zbog ovog', kaže izvor za Life & Style. 'Njezino prljavo rublje će biti objavljeno, a ima puno toga što se može objaviti. Kim je proračunata osoba koja radi stvari u korist svog novčanika. To joj je prioritet! Svjesna je da će sve izaći na sudu pa čak i njihov seksualni život.'


Drugi izvor dodaje da su Kim i Kris prestali spavati dan nakon raskošnog vjenčanja u kolovozu prošle godine. Na sudu će se naći i majka popularnih sestara, Kris Jenner, jer bivši zet kani i nju tužiti.

Odvjetnik Krisa Humphriesa kaže kako će pokušati iskoristiti sve zakonske mogućnosti.  Ali Kris želi dokazati i da je show 'Kourtney & Kim TakeNew York' potpuno skriptiran i planiran te da je ga je Kim iskoristila za bogaćenje.

'Kim nema interesa da se po medijima povlači njezin razvod', dodaje se. 'Vjerovali ili ne, ona je vrlo privatna osoba i osjeća se zarobljena u noćnoj mori koja ne prestaje.'