Estrada ANGELINA I BRAD OPET NA PUTU

Slavni holivudski par napustio Sarajevo

Slavni holivudski par Angelina Jolie i Brad Pitt napustili su Sarajevo u srijedu u popodnevnim satima, nakon što je večer prije održana gala premijera Angelininog prvijenca 'U zemlji krvi i meda'

Sveučilište u Sarajevu
Priznanje Angelini Jolie
Slavni holivudski par napustio je u popodnevnim satima u srijedu Sarajevo.

Nakon premijere filma, s Angelinom Jolie susreli su se i predstavnici Sveučilišta u Sarajevu – rektor prof. dr. Faruk Čaklovica, dekan Akademije dramskih umjetnosti, prof. Zijad Mehić i studenti 4. godine Akademije dramskih umjetnosti Staša Dukić i Adi Hrustemović.

Tom prilikom je rektor Čaklovica u ime nastavnika, suradnika i studenata Sveučilišta uručio Zlatnu značku Sveučilišta u Sarajevu glumici i redateljici Angelini Jolie za doprinos i razvoj filmske umjetnosti u Bosni i Hercegovini. Uz riječi zahvalnosti, Angelina Jolie je navela da ovo priznanje smatra vrlo značajnim jer dolazi od Sveučilišta u Sarajevu i Akademije dramskih umjetnosti, koji su dali poznate i priznate umjetnike.

'Susret s ovom velikom filmskom umjetnicom za sve nas bio je poseban. U kratkom razgovoru pokušali smo prenijeti svoje impresije i dojmove nakon prikazanog filma i u isto vrijeme čestitati joj na velikom umjetničkom pothvatu koji nosi trajnu poruku', istaknuo je rektor Čaklovica, te rekao da joj je tom prilikom uputio poziv da u narednom periodu održi predavanje studentima Sarajevskog sveučilišta o humanističkim vrijednostima važnim za doprinos miru u regiji, kao i globalnom miru, što je ona prihvatila.

Angelina se u srijedu tijekom dana bez pratnje Brada u hotelu Holiday Inn susrela s ratnim izvjestiteljima iz Sarajeva. Bilo je to neformalno druženje nakon kojeg je Angelina sa svojim odabranikom napustila Sarajevo.

Bosanski su mediji nagađali da je slavni par odletio za Zagreb, no, prema službenim informacijama, oni bi u Zagreb trebali stići u petak ujutro i navečer prisustvovati premijeri filma 'U zemlji krvi i meda'.


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više