DOBRA SURADNJA

Slavni parovi koje niti prekid nije razdvojio

27.07.2012 u 12:07

Bionic
Reading

'Možemo ostati prijatelji', rečenica je koja se često izgovara prilikom prekida veze, a nakon toga rijetko koji par ostaje u prijateljskim odnosima. Ipak, da veza ne mora završiti ružno i biti praćena izbjegavanjem nekada voljene osobe, pokazuju nam brojni primjeri slavnih parova koji su i nakon prekida ili čak razvoda braka ostali u dobrim odnosima te nastavili uspješno poslovno surađivati

Tony Cetinski i Ivana Nobilo
Par se vjenčao na Crvenom otoku pored Rovinja sredinom rujna 2009, a premda su uvijek djelovali kao skladni par, Tony i Ivana u studenome prošle godine odlučili su živjeti odvojeno, ali da to neće utjecati na njihovu suradnju. 'Odluku su donijeli sporazumno i u prijateljskoj atmosferi, a do odluke nije došlo zbog trećih osoba. Privatni život nema utjecaja na njihovu uspješnu poslovnu suradnju, koja se nastavlja i dalje', svojedobno je izjavila Snježana Jerković, PR menadžerica.

Sven Medvešek i Nataša Dorčić
Sven i Nataša nakon sedam godina braka rastali su se prije gotovo osam godina, a imaju troje djece. Iako ju je bivši suprug ostavio zbog ljubavnice, zajedničke prijateljice, nekadašnji bračni par prebrodio je krizu te su sada prijatelji. 'On će uvijek ostati čovjek kojem sam rodila troje djece i mislim da je to puno bliže nego da smo prijatelji. Mislim da imamo neku ljubav koja je jednostavno takva jer ljubav može funkcionirati i ako nisi tjelesno aktivan s nekim. On zna doći kod nas, jesti kod nas i hvaliti moju juhu ili reći da sam je previše zasolila... Dakle, sve je tu, ali opet smo otišli stepenicu dalje u odnosu. A i danas se teže jedno na drugo ljutimo i praštamo si puno lakše. Kada smo se Sven i ja rastali, naš odnos se i dalje nastavio razvijati u nekom pravcu. Ja volim kako nas dvoje funkcioniramo i kako se poštujemo i kako svatko poštuje život ovog drugog', svojevremeno je izjavila Nataša Dorčić.

Dobar odnos usprkos razvodu paru je omogućio i zajedničku suradnju na filmu 'Show Must Go On', debitantskom ostvarenju redatelja Nevija Marasovića, u kojem su tumačili glavne uloge. U toj futurističkoj drami Sven i Nataša glumili su bivše supružnike i urednike na konkurentskim televizijama te se našli u doista zanimljivoj situaciji.

Iva Šuletnić i Luka Nižetić
Nakon četiri godine ljubavi koju su se dugo trudili sakriti od medija, pjevač Luka Nižetić i voditeljica i glumica Iva Šulentić u rujnu prošle godine su prekinuli. 'Naravno da ćemo Luka i ja ostati prijatelji', nedugo nakon prekida rekla je simpatična Iva. Nakon toga posao ih još uvijek ponekad spoji. Tako su nedavno zajedno radili na jednom događanju - Iva je bila voditeljica, a Luka je pjevao. Iva je tada otkrila kako surađuju bez problema jer su ostali u prijateljskom odnosu.

Ornela Vištica
Ivan Herceg i Petra Dugandžić
Zvijezde 'Larinog izbora' Ivan Herceg i Petra Dugandžić prije negoli su zajedno zaigrali u toj popularnoj sapunici bili su zaljubljeni par. Petra, koja utjelovljuje ulogu negativke Lole, svojevremeno je izjavila: 'Bio mi je fatalan, kao što vjerujem da je bio svakoj svojoj djevojci. Sad kad smo prijatelji i kolege gledam ga drugim očima. Ali razumijem pripadnice nježnijeg spola koje mu ne mogu odoljeti.' Ivan Herceg, koji slovi za najprivlačnijeg muškarca u državi i Petra Dugandžić nakon prekida su ostali u dobrim odnosima te uspješno surađuju na setu sapunice 'Larinog izbora' u kojoj Ivan glumi Jakova, a u stvarnome životu uživa u vezi s voditeljicom Tatjanom Jurić.

Ornela Vištica i Andrej Dojkić
Lijepa Karmen iz 'Larinog izbora', Ornela Vištica, na samome početku snimanja popularne sapunice zaljubila se u Andreja Dojkića, bivšeg dečka Petre Sanader koji tumači lik Maria. Andrej i Ornela upoznali su se 2010. godine nakon njegova povratka iz New Yorka, ali poslije nekog vremena par je prekinuo vezu te su nastavili uspješno surađivati na setu sapunice. Nedugo nakon prekida šuškalo se kako je lijepa Ornela u vezi sa scenaristom Hrvojem Balenovićem, a spominjalo se i ime studenta glume Frana Prizmića, no glumica je obje te veze negirala. 31-godišnji Andrej nedavno je navodno započeo vezu sa Zadrankom Evom Legati, 26-godišnjom ekonomisticom s kojom je otprije u prijateljskim odnosima.

Usprkos prekidu Ornela i Andrej su uspjeli održati prijateljski odnos.

Na pitanje što je osjećala kada je saznala da njezin bivši dečko ima novu djevojku, Ornela je rekla: 'Kad ti bivši partner postane prijatelj, jedina logična emocija koja se rađa u takvoj situaciji je sreća zbog njega. Ako se desi suprotno, to je svakako znak da priča nije zatvorena. Ja sam sve svoje zatvorila i s nekim djevojkama svojih bivših sam u više nego dobrim odnosima.
'

I holivudski blistavi svijet obiluje primjerima nekada zaljubljenih parova, pa čak i bivših supružnika koji su i nakon prekida nastavili surađivati. Ipak, da li su zaista ostali dobri prijatelji ili ih je na taj posao nagnala karijera, to znaju samo oni. Prisjetimo se samo legendarnog para Elizabeth Taylor i Richarda Burtona koji su se do filma 'Private Lives' 1976. godine čak dva puta vjenčali i razveli. Ili pak glumice Diane Keaton koja je bila u vezi s Woodyjem Allenom pune četiri godine, a sredinom sedamdesetih nakon prekida se pojavljivala u njegovim brojnim filmovima. Osim toga, Diane je sa svojim bivšim suprugom Alom Pacinom zaigrala u filmu 'Kum III', 16 godina nakon raspada braka.

Ben Affleck i Gwyneth Paltrow
Plavokosa glumica Gwyneth Paltrow danas je u sretnom braku s pjevačem Coldplaya Chrisom Martinom, a par ima i dvije djevojčice, dok nekada veliki lomitelj srca Ben Affleck sa suprugom Jeniffer Garner željno iščekuje rođenje njihovog trećeg djeteta. Ben i Gwyneth u vezi su bili krajem devedesetih prošloga stoljeća, a nekadašnji par je, dok su bili u vezi, 1998. godine zajedno snimio i film 'Zaljubljeni Shakespeare'. Nakon prekida Gwyneth i Bena ponovno je spojilo snimanje filma 'Bounce' u kojemu su čak i glumili zaljubljeni par.

Jennifer Garner i Michael Vartan
Današnja supruga Bena Afflecka i uskoro majka troje djece svojevremeno se našla u doista neobičnoj situaciji. Nakon što se razvela od bivšeg supruga Michaela Vartana, scenaristi su se malo poigrali, pa se par na setu serije 'Alias' nakon razvoda u stvarnome životu pred kamerama – vjenčao.

Luke Wilson i Drew Barrymore
Luke i Drew za vrijeme snimanja filma 'Home Fries' 1998. godine već su bili zaljubljeni par, no do trenutka kada je Drew 2000. zaigrala ulogu Dylan Sanders u 'Charliejevim anđelima' par je prekinuo. Tijekom snimanja 'Charliejevih anđela' Drew je upoznala svog budućeg supruga Toma Greena i ludo se zaljubila. Usprkos tome, Drew je u istom filmu pronašla i malu ulogu za svog bivšeg dečka Lukea, na čemu joj je on bio jako zahvalan.

Blake Lively i Penn Badgley
Blake i Penn poznaju se dugi niz godina, a ljubav je planula 2007. na setu serije 'Tračerice'. Nakon pune tri godine veze, Blake i Penn nastavili su surađivati zajedno na setu serije te čak i glumiti zaljubljeni par, a lijepa Blake nedugo nakon toga zaljubila se u Ryana Goslinga.

Cameron Diaz i Justin Timberlake
Cameron Diaz i Justin Timberlake uskoro će se zajedno naći na filmskome platnu u filmu 'Bad Teacher', a mnogi se pitaju hoće li između para koji je 2007. godine prekinuo strastvenu vezu možda bljesnuti kakva iskra, ili će i to biti još jedna uspješna suradnja nekada zaljubljenog para.