OTKRIVA NEPOZNATE DETALJE

Angelinin bivši suprug snima film o njihovom braku

15.02.2012 u 08:57

Bionic
Reading

Billy Bob Thorton, glumac i bivši muž Angeline Jolie, planira snimiti film o svom divljem braku sa slavnom glumicom

I Angelina i Brad imali su lijep broj partnera u prošlosti, ali ovogodišnje su Valentinovo proveli ne skidajući oči jedno s drugog, piše Daily Mail. Zlatni holivudski par, koji podiže šestero djece, zaljubljeno se gledao pozirajući na sinoćnjoj premijeri

Angelininog filma 'U zemlji krvi i meda' održanom u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

Scenaristica i redateljica filma izgledala je elegantno u crnoj haljini, a zaljubljeno ju je pratio Brad u finom crnom odijelu. No iako je par izgledao sretniji nego ikad, a čak se u posljednje vrijeme priča da ipak planiraju vjenčanje, stabilnost njihove veze mogao bi poljuljati novi projekt Billyja Boba Thorntona koji želi snimiti film o svom braku s Angelinom.

Producent Alexander Rodnyansky potvrdio je za Variety da će Billy Bob potpisati scenarij i režiju filma koji se temelji na divljem odnosu dvoje glumaca. Film, naslovljen 'And Then We Drove', opisuje se kao 'eteričan film ceste', a planirano je da će se snimati ove godine.

'To je film o muškarcu koji kreće na put i koji će pokupiti djevojku na cesti te o tome što se s njima događa na tom putu. Film postavlja jedno od onih životnih pitanja - što je to i kako se u ovo mogu uklopiti', kaže Thornton.

Angelina se udala za Billyja Boba 2000. godine u Las Vegasu, dva mjeseca nakon što su objavili svoju vezu. Njihov je brak često punio naslovnice zbog nerijetko bizarnog ponašanja bračnog para koji je uključivao i nošenje bočica krvi oko vrata. Dok je Billy Bob u potrazi za odgovorima iz svoje prošlosti, Brad i Angelina gledaju u budućnost. Na Berlinaleu je Brad rekao novinarima da je na Angelinu ponosan svake večeri.