Estrada RENTAJ ANĐELA

Svi žele 'rentati' anđelicu Jagodu Kumrić

  • Autor: tportal.hr
  • 14.2.2012 15:57:59
  • 14.2.2012 15:01:12

Donacijskom akcijom 'Rentaj anđela' prikupljaju se sredstva za fond debitantskih filmova mladih filmaša, a 'rentati' se mogu slavne face poput Doris Pinčić, Ornele Vištice, Filipa Juričića i Zrinke Cvitešić

Nataša Janjić, Zrinka Cvitešić, Filip Juričić, Doris Pinčić, Jagoda Kumrić, Marko Cindrić i Ornela Vištica samo su neke od osoba iz javnog života koje su se pridružile donacijskoj akciji 'Rentaj anđela'. Akcijom se prikupljaju sredstva za fond debitantskih filmova mladih filmaša.

Akcija, odnosno licitacija traje 24 sata, počinje na Valentinovo u 14 sati i završava 15. veljače 2012. u 14 sati. Među anđelima su osobe iz javnog života koje su odlučile poduprijeti ovu akciju na način da poklone dva sata druženja osobi koja ponudi najvišu cijenu. Anđeo i donator će provesti vrijeme zajedno u javnom prostoru.

Trenutno je donatorima najzanimljivija mlada glumica Jagoda Kumrić koju prate u popularnom 'Larinom izboru' u ulozi Nikol, a za čije je dvosatno druženje ponuđeno 300 kuna. Odmah iza nje je Filip Juričić. Anđeli se mogu 'rentati' na web stranici www.rentajandjela.com.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više