UMALO KOBNO

Shakiru napao tuljan, spasio ju je brat

14.02.2012 u 11:56

Bionic
Reading

Shakira je zamalo stradala od agresivnog tuljana u Cape Townu kada mu je mobitelom previše blizu prišla. Tuljan je mobitel zamijenio za ribu i napao je

Odmor u Južnoafričkoj Republici kolumbijskoj pjevačici Shakiri zamalo je završio kobno. Naime, na jednom od izleta na kojem je bila s bratom i prijateljicom napao ju je tuljan. Shakira ga je htjela fotografirati izbliza, no to je očito omelo životinju koja je mobitel u ruci zamijenila za ribu. Od kobnog napada Shakiru je spasio brat koji se bacio na nju i odgurnuo životinju. Shakira je cijeli događaj opisala na Twitteru gdje je objavila i fotografije tuljana snimljenog nekoliko minuta prije napada.


'Bila sam paralizirana od straha, nisam se mogla pomaknuti kad je skočio na mene. Ironično, ali našem vodiču sam se tog dana potužila kako nikad nisam imala bliski susret s nekom životinjom na izletu. Eto, sad sam i to doživjela. Sljedeći put ću paziti što želim. Odsad ću samo fotografirati tuljane, oni su valjda bezopasni', napisala je Shakira.