ZBOG NJE JE OSTAVIO DJEVOJKU

Amanda Seyfried potpuno osvojila Josha Harnetta?

10.02.2012 u 14:24

Bionic
Reading

Šuška se da je sve traženija glumica mlada glumica Amanda Seyfried koju smo zapamtili po ulogama u filmovima 'Mamma Mia', 'Crvenkapica' i 'Pisma Juliji osvojila srce glumca Josha Hartnetta

Nekada vrlo popularan glumac Josh Hartnett prije nekoliko godina nestao je s holivudskoga radara, no to ga nije spriječilo da osvoji mladu glumicu čija Amandu Seyfried čija karijera se kreće uzlaznom putanjom.

Josh je dugo vremena bio u vezi s glumicom Scarlett Johansson, a par se je nekoliko puta mirio i prekidao. Nakon Scarlett, Josh je godinu dana bio u vezi s modelom Sophijom Lie. Lijepa 26-godišnja glumica Amanda nedavno je prekinula petomjesečnu vezu s Andrewom Joblonom, trgovcem nekretninama, a ako je vjerovati napisima u magazinu Star, Amanda i Josh nedavno da su shvatili kako su savršeni par. 'Amanda i Josh se odlično slažu i jako im je lijepo kada su zajedno. Čini se da se Amanda doista sviđa Joshu', kaže izvor blizak glumcu te nagađa da je Josh prekinuo jednogodišnju vezu sa Sophijom upravo zbog plavokose glumice.