ANĐA MARIĆ:

'Bivši me suprug dva puta tužio, više mu ne vjerujem'

10.02.2012 u 09:11

Bionic
Reading

Anđa Marić i njezin bivši suprug već se dvije godine povlače po slovenskim sudovima jer oboje žele skrbništvo nad djetetom

34-godišnja pjevačica i nekadašnja članica žirija emisije 'Hrvatska traži zvijezdu' Anđa Marić proživljava najteže trenutke u svom životu. Ona i njezin bivši suprug Primož Dolničar bore se za skrbništvo nad djetetom. 'Na sudu sam sa suprugom već dvije godine. Na taj mi je proces otišla sva fizička i mentalna energija', rekla je Anđa te dodala da joj na sudu uporno govore da proces dugo traje jer žele postupiti u najboljem interesu za dijete. 'Neka oni probaju dvije godine živjeti na dvije adrese, seleći se svaki tjedan, kao kofer', rekla je očajna Anđa za Večernjakov prilog E.

'Sve me to iscrpilo. Ja vam nisam maratonac, a ovo je definitivno maraton. Ja sam sprinter, zapnem i napravim što treba', kaže pjevačica i dodaje da su prošli kroz dvije medijacije, obje neuspješno. 'Moj bivši suprug prvo je htio skrbništvo nad sinom, dva me puta tužio. Sada kaže da će pristati na zajedničko skrbništvo, no ja mu ništa ne vjerujem. To rješenje ne dolazi u obzir i borit ću se za svoje dijete', odlučno je zaključila i dodala da joj je otegotna okolnost činjenica da je u Sloveniji strana državljanka. Njezin bivši suprug, kako je Anđa otkrila javno u Danijelinom '8. katu', varao ju je na sve strane, a njoj je pokazivao scene seksa koje je snimao sa drugim ženama. Danas oboje imaju nove ljubavi. Anđa je u vezi s fotografom Matijažem Banićem, a on s Ninom Mlačnik, s kojom ima i dijete.

'Moja najveća mana je ona tipično ženska, da se apsolutno i maksimalno prilagodim muškarcu s kojim sam u vezi. To je nešto što najviše ne volim na sebi. Današnji moderni muškarci to ne žele, njima to nije privlačno. Žele nekoga tko će biti samostalan, koga će nositi kao kap vode na dlanu. I mi se moramo postaviti kao da smo toga vrijedne', govori razočarana Anđa.

Iako ima ideje za nove poslovne projekte, kaže da se zbog ovih problema teško koncentrira pa je sve u drugom planu. Do tada vrijeme provodi doma, uživajući u kuhinji i pečenju krafni.