STEFAN KAPIČIĆ

Romantičan sam i pripremam iznenađenja

09.02.2012 u 10:28

Bionic
Reading

Stefan Kapičić kao veliki ljubitelj košarke nije propustio utakmicu Cedevita-Zvezda. Uhvatili smo ga u roju obožavateljica, a otkrio nam je da bi volio snimati drugu sezonu Larinog izbora te ponešto o vezi s Mirandom Viđak

Popularni Nikša iz Larinog izbora, Stefan Kapičić, kao veliki ljubitelj košarke jučer je sa svojom djevojkom Mirandom Viđak i ekipom iz serije uživao u utakmici Cedevita-Zvezda u Maloj dvorani Doma sportova. Kako je njegov otac poznati košarkaš Dragan Kapičić, pitali smo ga je li sportski duh prenio i na njega. 'Trenirao sam košarku devet godina, ali gluma je bila moj izbor. Mislim da se svako dijete mora baviti nekim sportskim aktivnostima', rekao je Stefan.

Nije se moglo ne zamijetiti da je od svih zvijezda Larinog izbora koje su pratile utakmicu Kapičić bio najveća. Mlade obožavateljice nisu mu dale mira pa je podijelio mnoštvo autograma, a nekim djevojčicama na ruke je crtao srca. Priznaje da ga to nimalo ne opterećuje. 'Nije mi nikad preko glave obožavatelja jer kada sam ja bio klinac, imao sam svoje idole.

Ekipa Larinog izbora na košarciPogledaj cijelu fotogaleriju

S naših podneblja to je bio Rade Šerbedžija, bio sam njegov veliki fan. Johnny Depp mi je također bio velika faca. Od manjih zvijezda uvijek mi je bilo drago kada bi mi netko dao autogram i da se slikam s njima. Znam kako boli kada ti netko koga voliš ne želi dati autogram', rekao nam je simpatični Stefan koji očito voli svoje fanove.

Na pitanje bi li volio snimati drugu sezonu Larinog izbora, priznaje da ima fantastično iskustvo ove sezone. 'Ako bude te sezone, to bi me jako radovalo, cijela ekipa je super i imam lijepa iskustva.'

Bliži se Valentinovo pa smo ga pitali drži li do tog dana. 'Miranda i ja imamo neke svoje datume kada uživamo i slavimo i nama je Valentinovo kada mi to odlučimo. Romantičan sam i pripremam iznenađenja, ali neću otkrivati ništa više', zaključio je.