RAZVEDI ME, ZAVEDI ME

Ljubavne veze slavnih nakon prekida su još čvršće

09.11.2012 u 10:00

Bionic
Reading

Marijana i Nemeš, Nina i Bernard samo su neki od slavnih parova čija je ljubav danas, nakon burnog prekida, još jača

Ona je zbog njega ostavila supruga (s kojim se danas sudski spori oko nagrade koju je osvojila u Big Brotheru), javno se ponizila, a on ju je ostavio pred milijunskim auditorijem. Ali sve mu je oprostila. Marijana i Nemeš dokazali su da je njihova ljubav jača od svega, pa i njezinog braka.

Nakon turbulentne veze u Big Brotheru, javnog prekida i emotivnog pomirenja, ljubav između Marijane Čvrljak i Nikole Nemeševića jača je no ikada, zbog čega je Nemeš u lošim odnosima s majkom Nadom koja ne može prihvatiti Marijanu.

Nemeš se nedavno preselio u Zagreb, pravdajući taj potez poslovnim razlozima, no ako je suditi prema riječima  Eme Šuker, prijateljice para, oni bi se mogli uskoro vjenčati. 'Nadam se da će mi pozivnica stići uskoro. Drago mi je što nitko nije uspio stati na put njihovoj sreći', rekla je Šuker.

Nina Badrić i šest godina mlađi Bernard Krasnić u listopadu 2009. godine objavili su da se razvode. Kao razlog su naveli nepomirljive razlike i nerazumijevanje koje im je postalo svakodnevnica. Žao mi je što je ovom braku došao kraj jer smo oboje čvrsto vjerovali u njega. Kraj svoga braka smatram svojim porazom i teško proživljavam sve ovo. 'Nakon devet zajedničkih godina mi smo samo dvoje ljudi koji su se emocionalno udaljili', rekla je tada Nina. No ni pola godine nakon što su se razveli, par se počeo pojavljivati skupa. Shvatili su da si jako nedostaju i postepeno su počeli graditi nešto više od prijateljstva. Za javnu obznanu pomirenja odabrali su Gibonnijev koncert u Zagrebu, na koji su došli zajedno.

Nikša Kušelj, glumac proslavljen ulogama u filmovima 'Konjanik' i 'Kradljivac uspomena', prekinuo je vezu s primabalerinom Edinom Pličanić u ljeto 2010.godine. Nakon sedam, godine veze upali su u krizu koja se pokazala fatalnom za njihov odnos. Navodno su prekinuli zbog učestalih svađa, no njihov rastanak nije dugo trajao. Nakon samo par mjeseci svojoj su ljubavi odlučili dati novu šansu.

33-godišnja seksi pjevačica Nicole Scherzinger i 26-godišnji vozač Formule 1 Lewis Hamiltonprekinuli su svoju dugogodišnju vezu u desetom mjesecu prošle godine,no već krajem prosinca su se pomirili. S obzirom na to da je veza puklazbog razdvojenosti, novi početak im neće biti lagan.

Rihanna i Chris Brown obnovili su svoju vezu koja je završilaprije gotovo tri godine kada je Brown brutalno pretukao pjevačicu, anjihova obnovljena romansa navodno traje puno duže nego što je itkoslutio. Naime, Rihanna i Chris već se godinu dana potajno nalaze u LosAngelesu.

Osim idiličnih primjera parova koji su nakon raskida ipak uspjeli spasiti vezu, bilo je i primjera onih čija 'podgrijana' veza ipak nije izdržala test stvarnosti. Tako se na trenutak se činilo da je pred pomirenjem kontroverzni par Simona i Ante Gotovac, no od toga na koncu ipak nije bilo ništa.
Godine 2003. Jud Law započeo je vezu sa Siennom Miller, a zaručeni su bili do 2006. kada je otkrivena njegova afera sa dadiljom Daisy Wright. Sienna je prekinula zaruke i ostavila glumca te rekla kako je s njima gotovo. Godine 2009. Jude je dobio drugu priliku, no veza na koncu ipak nije potrajala.

222906,221147,202288,218071