U ŠOUU TATJANE JURIĆ

Simona progovorila o pomirenju s Antom

08.02.2012 u 15:28

Bionic
Reading

Simona Šajn komentirala je medijske navode da se pomirila sa svojim bivšim mužem Antom Gotovcem

U šouu Tatjane Jurić na radiju HIT FM gostovala je Simona Šajn koja je prvi puta komentirala navode da se pomirila s Antom.

'Meni je to malo smiješno što novinari od muhe od slona nekakvog naprave. Meni je u interesu da budem u dobrom odnosu s Antom, zbog Gabice. Počeo se njihov odnos normalizirati i super je, tako da je to meni u interesu. Drugo neću komentirati', rekla je Simona Šajn, bivša Gotovac, na pitanje Tatjane Jurić o njezinom navodnom pomirenju s Antom.

Kako je rekla Simona, jedna je od najvećih romantičarki. Prije je Valentinovo slavila i čekala ga cijelu godinu, ali sada misli da bi svaki dan trebao biti Valentinovo, a ne samo jedan dan, izmišljen da bi se potrošili novci.

Simona je Tatjani otkrila i kome će dati poklon ovoga Valentinova: 'Svom djetetu. Medvjedića, ružicu ili nešto iz dječjeg dućana.'

Prisjetila se i svojih prijašnjih Valentinova i poklona koji su joj stizali na vrata, od torba, cipela, parfema, no kako kaže, samo je jedan pravi poklon – romantična večera uz svijeće.