SORAJA VUČELIĆ:

'Požalila sam što sam povećala usne zbog prijateljica'

08.02.2012 u 14:26

Bionic
Reading

Poznata zečica pokazala je novinarima svoj stan, priznala je da se kaje što je povećala usne te je uvjerena da joj grudi na televiziji izgledaju veće

Novinari Pulsa zavirili su u stan Soraje Vučelić koja ih je ugostila. Soraja im je otvorila dušu te je dodala da nije požalila što je povećala grudi, ali joj je žao što je povećala usne.

'Nisu bile ni tako male, imala sam trojku, ali sam htjela veće, i nikad se nisam pokajala. Ali za usne jesam. Bile su pune i prije toga, ali ja sam htjela veće. Pokvarila sam im oblik. Ne znam što mi je bilo. Moje dvije prijateljice s kojima sam bila nerazdvojna, a koje su bile tri-četiri godine starije od mene, ugradile su u usne silikone i rekle mi: 'Ajde i ti', pa sam ih i ja stavila. Ali pokajala sam se', rekla je Pulsu Soraja koja smatra da joj dekolte izgleda bogatije na televiziji.

'Ne znam jeste li primijetili da one na televiziji izgledaju veće nego uživo. Petica su, ali nisu baš tolike kao što izgledaju na televiziji, rekla je Soraja, inače studentica druge godine psihologije. Soraja najviše troši na cipele, a novinarima je pokazala je i pun ormar bundi.
Za kraj pohvalila se da je zečica koja voli kiseli kupus.

'Volim kuhati grašak s piletinom, to obožavam, volim i špagete na razne načine, što, pretpostavljam, zna svatko. Jako volim kiseli kupus. Uglavnom kuham kad mi dođu prijateljice', dodala je.