Estrada ANGELINA JOLIE:

Spremna sam i ubiti da zaštitim obitelj

Za lijepu glumicu i humanitarku obitelj je svetinja

Angelina Jolie istaknula je da bi učinila apsolutno sve da zaštiti svoju obitelj, a spremna je i ubiti.

'Branila bih svoju obitelj svim sredstvima', rekla je filmska diva koja s nevjenčanim suprugom Bradom Pittom odgaja šestero djece. Prisjetila se i nekih vrlo neugodnih iskustava tijekom humanitarnih posjeta Afganistanu.

'Kada sam došla u Afganistan, rekli su mi da su ljudi ondje jako ljutiti na mene. Bili su ljutiti zato što sam žena, Amerikanka i zato što sam došla s UNHCR-om. Upozorili su me da sam zbog toga meta. Morala sam dati svoju krvnu grupu, a napisala sam i poruku Bradu ako mi se nešto dogodi', otkrila je Jolie.

Brad Pitt, njezin životni partner , ispričao je da njegova osam godina mlađa partnerica još uvijek iza zatvorenih vrata pokazuje svoju nestašnu stranu.

'Ona je još uvijek loša djevojka', otkrio je slavni glumac u CBS-ovoj emisiji je 'This Morning Monday'. 'Zna biti predivno. Ali nije za javnu upotrebu', rekao je Pitt ne pojasnivši detalje.

Brad i Angie, kako je ranije najavljeno, u Zagreb dolaze 17. veljače kako bi Jolie predstavila svoj redateljski i scenaristički prvijenac 'U zemlji krvi i meda'.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više