VALENTINOVO

Heinekenova serenada za Valentinovo

08.02.2012 u 09:48

Bionic
Reading

Valentinovo se bliži a još uvijek niste osmislili originalan način na koji ćete dragu osobu pozvati na spoj? Otpjevati serenadu vam se možda čini lijepom i romantičnom gestom, ali niste sasvim sigurni kakav bio bio krajnji efekt (možda ste ovaj tjedan prehlađeni ili naprosto nemate previše smisla za pjevanje)?

Rješenje je jednostavno – u samo četiri klika dostupna vam je urnebesno zabavna Heinekenova 'Serenada'. Riječ je o inovativnoj Heinekenovoj Facebook aplikaciji koja pruža mogućnost da na originalan i iznimno duhovit način pozovete dragu osobu na spoj.

Popularni putopisac i književnik Hrvoje Šalković već je iskušao novu Heinekenovu aplikaciju i iskoristio je kako bi pozvao prijateljicu na spoj. Stvar je vrlo jednostavna, želite li biti duhoviti, originalni i simpatični, kliknite na Facebook aplikaciju i odabirom pravih odgovora složite personaliziranu serenadu za osobu koju želite impresionirati. Bilo da s dragom osobom želite ići na kuglanje, u kino, na romantičnu večeru ili na karaoke, sasvim je sigurno da ćete se odlično zabaviti koristeći novu Heinekenovu aplikaciju.

Na temelju odgovora koji se odaberu u aplikaciji, moguće je napraviti čak 640 različitih verzija ove zabavne serenade.
Otvorite svoj svijet i postanite dio Heinekenove priče koja vam omogućava da na pravi način izrazite ono što jeste – samouvjereni, snalažljivi, uvijek otvoreni za nova iskustva i spoznaje.

Podsjećamo na glavne korake pri kreiranju Serenade:
* Za aplikaciju 'Serenada' kliknite na http://apps.facebook.com/heinekenserenade/?ref=ts
* Do aplikacije se može doći i putem Twittera: @Heineken, #Serenade, #SerenadeLive
* Na aplikaciji prvo treba izabrati “Who”, odnosno odabrati koga želite pozvati na spoj, zatim treba odabrati “Why” - zašto želite izaći s tom osobom i onda kliknuti na“What” kako biste odgovorili na pitanje što želite raditi na svom ''legendarnom spoju'' i na kraju odgovoriti zašto bi odabrana osoba trebala izaći s vama - “Why Me”. Ovi odabiri će definirati personaliziranu 'Serenadu' koja će biti poslana kao poziv na spoj i pjavit će se na „zidu“ osobe kojoj ste poslali serenadu.
*Kad pošaljete serenadu, držite fige u očekivanju pozitivnog odgovora osobe kojoj ste poslali poziv (ta osoba ima mogućnost odgovoriti „da“ ili „ne“ na vaš poziv, odgovor ćete dobiti na vašem „zidu“).