BRAD PITT:

'Angelina je još uvijek loša djevojka'

07.02.2012 u 08:01

Bionic
Reading

Angelina Jolie uspješno je prošla preobrazbu iz divljeg djeteta do slike iskusne majke i humanitarke. No Brad Pitt otkriva da njegova osam godina mlađa partnerica još uvijek iza zatvorenih vrata pokazuje svoju nestašnu stranu

'Ona je još uvijek loša djevojka', otkrio je slavni glumac u CBS-ovoj emisiji je 'This Morning Monday'. 'Zna biti predivno. Ali nije za javnu upotrebu', rekao je Pitt ne pojasnivši detalje.

Angelina je priznala u studenom prošle godine u intervjuu za '60 Minutes' da onaj dio nje koji je najlakše opisati kao lošu djevojku pripada Bradu. Tetovirana glumica nekada je živjela, kako sama kaže, 'opasan život' i bila je poznata po tamnoj strani svog provokativnog temperamenta. Nije nepoznato da su ona i njezin tadašnji suprug Billy Bob Thornton nosili krv u bočici oko vrata.
Svom je bratu Jamesu Havenu dala strastveni poljubac u usta na dodjeli Oscara 2000. godine i javno je govorila o svojim o biseksualnim iskustvima. Imala je lezbijsku ljubavnu aferu glumicom Jenny Shimizuza za koju je svojedobno rekla da bi se vjerojatno udala za nju da se nije udala za svog prvog muža  Jonnyija Lee Millera
Iako je predana majka svoje velike obitelji i angažirana UN-ova humanitarka, već se svojim debitantskim filmom 'U zemlji krvi i meda' nametnula kao redateljsko ime. Pitt je u televizijskom intervjuu govorio o šestero djece koje ima s Angelinom. 'Oni se navikli da imaju jet lag i da ipak kreću na novu lokaciju, ali to mogu izdržati sve dok su zajedno', rekao je Brad, koji je nominiran za ovogodišnjeg Oscara.
'U svom smo domu uvijek spremni. Oni moraju sami pakirati svoje torbe', prenosi Daily Mail.