ZRINKA CVITEŠIĆ:

'Osnivanjem obitelji mom luksuzu doći će kraj'

07.02.2012 u 07:50

Bionic
Reading

Glumica Zrinka Cvitešić progovorila je o svojem dosadašnjem glumačkom uspjehu, suradnji s agentom koji se brine o karijeri Tilde Swinton i Emme Thompson, kao i o privatnom životu

'Dosad je svako vrijeme bilo moje jer sam sama birala puteve kojima ću hodati te živjela i radila onako kako sam se osjećala, i upravo to smatram svojim najvećim uspjehom. Tu gdje jesam stigla sam sama, nemam koga kriviti ni kome dugovati, i to je lijep osjećaj. Vjerujem da mi je sreća bila sklona - za uspješne rezultate bila sam nagrađena. Ostvarila sam ono što sam zaista željela, prema tome je moje vrijeme već bilo, a k ostvarenju novih želja tek krećem. Dakle, moje vrijeme tek dolazi', rekla je Zrinka Cvitešić u intervjuu za magazin Extra

Rekla je kako puno radi, ali da prihvaća isključivo ono što želi raditi. 'Mislim da je u današnje vrijeme to luksuz i sreća. Moja cijena je viša zahvaljujući mom agentu, ali i dalje živim u unajmljenom stanu, vozim auto na kredit, ali živim onako kako želim', rekla je Zrinka koja je svjesna da će s dolaskom obitelji takav stl života prestati. 'Svjesna sam da osnivanjem obitelji tom luksuzu može doći kraj jer će biti potrebno puno više novaca. Tada ću sreću pronaći u stvaranju svoje obitelji. Već sada skačem kada bilo koje od četvero djece, koliko ih imamo u obitelji, nešto poželi. To me veslei više od bilo koje uloge', skromno dodaje.

Iza 32-godišnje glumice su mnoge uloge i mnoge prestižne nagrade, kao što su Shooting Star, Breakthrough Performer te nominacija za Srebrnog medvjeda i europski Oscar u kategoriji najbolje glumice. Rekla je kako se u sapunicama za sada ne vidi, kao ni u humorističnim serijama kakve se pojavljuju na našoj televiziji. 'Kada bi se pojavila neka kao 'Prijatelji', ili 'Raymond', rado bih pristala'.

No Zrinka se smatra običnom ženom koja živi u Zagrebu i koja je posvećena svakodnevnim obvezama te dečku, 41-godišnjem Hrvoju Rupčiću, s kojim je u trogodišnjoj ljubavnoj vezi.