MISS PIGGY:

Ne bojim se Clooneyjeve cure

06.02.2012 u 17:35

Bionic
Reading

Miss Piggy, temperamentna junakinja serije 'The Muppet Show', na dodjeli će ovogodišnjih filmskih nagrada BAFTA intervjuirati mnoge poznate osobe, a Georgeu Clooneyju ponudila je hrvački meč

Miss Piggy, megapopularni lik iz serije i filma 'The Muppet Show', u nedjelju, 12. veljače, vodit će dodjelu filmskih nagrada BAFTA

Miss Piggy je tako ponudila zgodnom glumcu Georgeu Clooneyju da se s njom okuša u meču hrvanja, što je zapravo šala na račun njegove aktualne djevojke Stacey Kleiber koja je bivša hrvačica.

'Ne strahujem od odmazde njegove djevojke Stacey, a pobjednik meča dobiva večeru', rekla je Miss Piggy koja će, osim Clooneyja, na crvenom tepihu intervjuirati brojne poznate uzvanike: Jeana Dujardina, Michaela Fassbendera, Garyja Oldmana i Brada Pitta.

Miss Piggy otkrila je i kako se sprema za taj posebni događaj:

'Ustajem u ranu zoru, ali najčešće shvatim da je tada nemoguće ustati, pa odspavam do podneva. Odmah potom trčim u teretanu gdje me čeka trener koji je toliko velikodušan da najčešće vježba umjesto mene', u svom se stilu našalila Miss Piggy.

Inače, film o Muppetima stigao je i u naša kina. Glavne uloge tumače komičar Jason Segel i tri puta nominirana za nagradu Oscar, glumica Amy Adams, a u filmu se u gostujućim ulogama pojavljuju i mnogobrojne holivudske zvijezde.