RADOST U KUĆI

Beckhamovi priželjkuju još jedno dijete

04.02.2012 u 22:04

Bionic
Reading

Čini se da Beckham puca na cijelu nogometnu momčad – nedavno je izjavio kako sanja da će Victoria i on imati i peto dijete

Zadnja prinova u kući Beckhamovih – mala Harper Seven – nije još ni osam mjeseci stara, a David već sanjari o petom djetetu, piše Daily Mail.

Nakon tri sina mala Harper Seven bila je prva kći koju su Beckhamovi dobili, no David toliko uživa u ulozi oca da već razmišlja o sljedećem djetetu. Brooklyn sad već ima 12 godina, Romeo devet, a Cruz šest.

David je iznimno ponosan i sretan što je dobio kćer.

'Nakon tri sina počnete misliti da će i sljedeće dijete biti sin, no kad sam saznao da je curica, bio sam presretan', rekao je Beckham.

Beckhamovi još ništa ne planiraju, no veselit će ih ako će imati još djece. Svjesni su da su vrlo sretni što s takvim punim rasporedima imaju četvoro zdrave djece.

'Znate, vozimo ih u školu i dolazimo po njih poslije. Vodimo ih na sportske i ostale aktivnosti', dodao je Beckham.

David je sinove upisao na borilačke vještine kako bi jednog dana mogli zaštititi sestru ako za to bude potrebe. Cruz vježba tekvando, Brooklyn ide na boks, a Romeu se sviđa karate.

Davidovi dječaci vole i nogomet, no njihov otac možda je malo pretjerano subjektivan i osjetljiv kad su njegova djeca u pitanju.

Slavni nogometaš je također komentirao ideju da si gura čarape u gaće kako bi 'izgledao veće' na terenu, pa je rekao da to nikad nije činio. Dodao je da Victoria obožava kad nosi duge nogometne gaće.

Beckham kaže da obožava živjeti u Los Angelesu, no da su Victoria i on oboje ponosni na svoje britanske korijene, a djeca vole posjećivati London.