UZROK PREKIDA DUGE VEZE

Vanessa krivi Angelinu za raspad braka s Deppom

03.02.2012 u 14:10

Bionic
Reading

Nakon što je medije obišla vijest da je 14 godina duga veza Johnny Deppa i Vensse Paradis puknula, šuška se da je za sve kriva fatalna Angelina Jolie

'Anegelina Jolie je razlog zašto su Johnny Depp i Vanessa Paradis prekinuli svoju 14 godina dugu vezu. Vanessa je uvjerena da ju je Johnny varao s Angelinom za vrijeme snimanja filma 'The Tourist' te je upravo to razorilo njihovu vezu', tvrdi anonimni izvor za The Enquirer.

'Nije slučajno što su trzavice između Vansse i Johnnyja počele baš u veljači prošle godine, točno u vrijeme kada je on snimao film s Angelinom. Vanessa je uvjerena da je Johnny spavao s Angelinom, a njihovu vezu razorila je njezina ljubomora i sumnjičavost', dodaje isti izvor.

Kako piše The Enquirer, Vanessa od samoga početka nije bila oduševljena idejom da Johnny snima film s fatalnom Angie. Naime, Vanessa je uvjerena da je Angelina otela Brad Pitta njegovoj bivšoj supruzi Jennifer Aniston te se bojala da bi slavna glumica to isto mogla učiniti i s Johnnyjem.

Vanessa je navodno preklinjala Johnnyja da otkaže suradnju s Angelinom, te je čak i zahtijevala da se njihova vruća scena pod tušem izreže iz filma, no usprkos tome, svjedoci sa seta snimanja filma kažu da je privlačnost između Angelina i Johnnyja bila očita.

'Angelina i Johnny neprestano su se družili, a za to vrijeme Vanessa je žustro poricala da je njihova veza u krizi, no čini se da je upravo Angelina unijela razdor među njih', kaže izvor.