NATAŠA DUNGUBIĆ:

'Poduzetnica sam kako ne bih radila kompromise u glumi'

03.02.2012 u 20:11

Bionic
Reading

Vlasnica Nataša Dangubić zablistala je u svom salonu Lola Sense. Nataša kaže da se kod njih na jednom mjestu može servisirati od glave do pete

Kako si došla na ideju da odeš u poduzetničke vode?
Jedan od razloga je da ne bih više pristajala na kompromise u glumi. Ha, ha! Drugi razlog je to što sam, kad sam rodila, shvatila da mi njega oduzima jako puno vremena. Bavim se takvim poslom da moram konstantno biti njegovana. Imati neku frizuru, nokte, sve. Shvatila sam da moram ići na stotinu mjesta kako bih se servisirala. Tu se već rodila ideja s mojom mamom Nelom da otvorimo jedno mjesto gdje bi žena ili muškarac mogli doći i kompletno se servisirati.

Odlično!
U minimalnom vremenu, maksimalan efekt.

Koliko ste se frizirale?
Za nas šest trajalo je četiri sata.

Beauty salon je dobio naziv po kćeri?
Kako drukčije? Prvo, mislim da ima najljepše ime na svijetu. Skromno to mislim. Inače ga ne bih dala svojoj kćeri. Jako je ponosna što se po njoj nazvao i salon.

Za Valentinovo imate neke posebne ponude?

Trudimo se uvijek napraviti neki prigodni program. Za Valentinovo imamo te masaže u paru. Čokoladom koju sami radimo, s mirisima mente, naranče, s raznim senzualnim uljima. Sva kozmetika koju koristimo u salonu radi se ovdje. Ništa što se ne može jesti se ne stavlja na kožu. Sve su to stopostotno prirodni tretmani.