Estrada KATE I WILLIAM

Prvo Valentinovo odvojeni

Princ William ovih dana odlazi na Falklandske otoke, dok će njegova Kate za to vrijeme prisustvovati privatnom razgledavanju izložbe u londonskoj Nacionalnoj galeriji portreta, a na Dan zaljubljenih bavit će se dobrotvornim radom

Život na britanskom dvoru ima svoje prednosti, ali i nedostatke. Zbog radnih obveza, vojvotkinja Catherine i njen suprug William prvo Valentinovo u braku neće provesti zajedno.

Princ William ovih dana po vojnoj dužnosti odlazi na Falklandske otoke, dok će njegova Kate, koja je studirala povijest umjetnosti, za to vrijeme prisustvovati privatnom razgledavanju izložbe u londonskoj Nacionalnoj galeriji portreta, a na Dan zaljubljenih bavit će se dobrotvornim radom.

Vojvotkinja od Cambridgea će u Liverpoolu podržati otvaranje bara koji će bivšim ovisnicima o alkoholu i drogama nuditi hranu i kvalitetnu zabavu te im pomoći da se lakše oporave od poroka.

Princ William na Falklandskim otocima provest će šest tjedana i to će biti najduže razdoblje odvojenosti kraljevskog bračnog para otkako su se vjenčali u travnju prošle godine.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više