TAJANSTVENA JELENA

Tko je seksi djevojka Novaka Đokovića?

02.02.2012 u 14:46

Bionic
Reading

Svi su primijetili da svjetska zvijezde Novak Đoković uza sebe ima jednu od najzgodnijih djevojka Srbije

Prekrasna Jelena Ristić izazvala je veliko zanimanje svjetskih medija, a kako je Novak broj 1. tenisač svijeta, sve zanimaju detalji iz njihove veze, no oni se ne vole previše eksponirati.

26-godišnja Jelena Ristić donosi srpski Alo jednostavna je i ambiciozna djevojka. Završila je sportsku gimnaziju, a upravo u to vrijeme su se njih dvoje i upoznali preko zajedničkih prijatelja iz svijeta tenisa. Kažu, bila je to ljubav na prvi pogled.

Da je ambiciozna, kako i Novak tvrdi, da se zaključiti i po njezinoj odluci da se ozbiljno posveti daljnjem školovanju. Tako je završila studij financija u Milanu, a sada radi u Monaku. Studiji je završila sa svim pohvalama. Jelena je, dok je pripremila doktorat iz ekonomije, paralelno radila u poznatoj svjetskoj naftnoj kompaniji.

Đoković ju je jednom nazvao Miss Universe, ali Jelena se nikad javno nije hvalila titulama, štoviše, samo je nekoliko puta dala izjavu za medije. Zadnju je dala prošle godine nakon što je Novak osvojio Wimblendon.

'Ne izlazim s Novakom da bih se osjećala moćnom, kao što neki možda misle. S njim sam zato što ga volim', rekla je svojevremeno Jelena Ristić.
Trenutno oboje stanuju u Monte Carlu, a Jelena često prati njegove mečeve, te je jako ponosna na njega:

'Ponosna sam na Novaka i na sve njegove uspjehe. Nadam se da ću još dugo biti uz njega i da ću mu pomoći da bude još bolji.'

Jelena Ristić ne voli se eksponirati u javnosti i nije sklona tračevima.