tportal.hr

Zagreb
+3
Osijek
+1
Pula
+5
Rijeka
-
Zadar
+4
Split
+6
Dubrovnik
+6

SLAVNE MAME

Za čime su to poludjele Severina i Monika Mamić?

'Nevena', 'Josip', 'Niko', 'Lovro', samo su neka od imena koja naše poznate dame nose oko vrata. Ogrlice po uzoru na 'Seks i grad', koje je nekada nosila slavna Carrie, kod nas su još uvijek pravi hit

Datum objave:
15.6.2012 11:46

Zadnja izmjena:
15.6.2012 12:46

Iako bi se mnogi složili s mišljenjem da su ogrlice s vlastitim imenima oko vrata treš, čini se da ih neke naše celebrity face itekako vole, posebno majke koje oko vrata nose imena svoje djece. Prije nekoliko godina ogrlice je 'isfurala' Carrie iz megapopularne serije 'Seks i grad', no one su kod nas još uvijek pravi hit.

Simpatična Mirna Maras rekla nam je da joj njezin suprug Mario Valentić često priprema romantična iznenađenja, a ovo je jedno od njih. 'Ogrlica je Marijev poklon. Nosim je vrlo često, a što se značenja tiče, samo ime na njoj je od posebne važnosti', kaže Mirna koju krasi sinovo ime, Niko.

Monika Mamić oko vrata nosi ime sina Josipa iz braka s Marijem Mamićem, sinom Zdravka Mamića. Zlatnu ogrlicu kombinira uglavnom sa sakom i trapericama, dakle svakodnevnim casual izdanjem.

Simpatična voditeljica Daniela Trbović također se kiti sinom Lovrom, a kako je nedavno Iris Androšević izgubila istoimenu ogrlicu, šalila se da bi joj Daniela mogla posuditi svoju.

Ogrlicu sa slovom 'A' koje označava prvo slovo sinovog imena nosi i novopečena mama Severina, čiji je Aleksandar, kako kaže, posebna beba. Majčinstvo ju je puno promijenilo pa joj se sada fokus interesa usmjerio samo na to maleno biće.

HTV-ova voditeljica i prava modna trendseterica Nevena Rendeli mali je 'uljez', s obzirom na to da jedina oko vrata nosi svoje ime.
199293,197412,189104,185664

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr