U POČETKU KARIJERE

Kako su Rozga, Nina i Severina izgledale u mladim danima

25.10.2012 u 11:54

Bionic
Reading

S obzirom na to da godinama vladaju našom scenom, naviknuti smo da izgledaju besprijekorno i glamurozno, no uvijek je zanimljivo pogledati fotografije kako su izgledale dok su njihove karijere bile tek u povojima

Bivša stanarka Big Brother kuće Soraja Vučelić, koja je nedavno zaradila i titulu najzgodnije zečice ovih prostora, prije nekoliko dana objavila je svoju fotografiju staru pet godina. Svi su reagirali na fotografiju jer je na njoj zečica bez svojih hipnotizirajućih oblina. Soraja je time dokazala da je i u svojim tinejdžerskim danima izgledala vrlo atraktivno. Starleta koja studira psihologiju u Beogradu vrijedno radi na tome da joj karijera ne padne brzo u zaborav.

Prva dama Splita Fani Hovat, supruga Željka Keruma, sa samo 17 godina prijavila se na natjecanje za Miss Dalmacije. Snimku nastupa vidjeli smo nedavno u 'In Magazinu', a iako Fani nije osvojila lentu, postala je jedna od najmoćnijih žena na Jadranu. Fani je izuzetno samouvjereno hodala u badiću, a žiri sada samo može žaliti što nije u Fani prepoznao ženu, majku i poduzetnicu.

Vlatka Pokos i Nikolina Pišek svojedobno su bile muze Stefana Lupina. Na izazovnim fotografijama Vlatka i Nikolina pokazale da su oduvijek bile svjesne svoje ljepote i karizme. Fotografije su dokaz da su Pokos i Pišek i u mlađim danima znale da će postati jake karike naše estrade.

Na snimci nađenoj na YoutTubeu iz 1994. godine, Jelena Rozga na melodijama Jadrana osvojila je nagradu. Tada je Jelena bila krhka 17-godišnja djevojčica s prepoznatljivim opakim glasom. Jelena je tada imala dugu plavu kosu, a nosila je široku odjeću. Mini suknji po kojoj je poznata danas nije bilo ni traga. Srećom, danas je njezin zaštitni znak.

Najiskusnija i daleko najglamuroznija osoba naše estrade svoj put je započela već sa 16 godina. Sa svojih osamnaest, Severina je naveliko snimala spotove i nastupala po cijeloj Hrvatskoj. Rasplesana Severina u spotu je pokazala zavidno poznavanje plesa, a da su u pitanju rane devedesete, otkriva njezina natapirana kosa.

Predstavnica Hrvatske na Eurosongu 2012. u Azerbajdžanu Nina Badrić iza sebe ima zavidnu karijeru. Kako i ne bi, kad je kao 16-godišnja djevojka sa zborom napunila cijeli Lisinski. Nina je tada u zboru bila solist, a pratile su je Zvjezdice.
'Na toj snimci imala sam 15 ili 16 godina. Tada sam se prvi put našminkala, a šminkala me moja mama', rekla je Nina Badrić u jednoj televizijskoj emisiji te dodala da se i nije tako puno promijenila jer nikad nije otkrivala čari estetske kirurgije.

Nives Celzijus svoju je karijeru počela graditi sa 17 godina. Pojavila se u dance spotu u kojem su je svi zapazili, a ostalo je povijest. Nives se okušala u mnogim stvarima, tako je od starlete postala spisateljica, pjevačica te jedna od najglasnijih žena nogometaša. Nives je, čini se, stvarno moto da je samo nebo granica.


Renata Sopek najprije je bila Bingo djevojka, a na RTL-u karijeru je započela tako što je vodila vremensku prognozu. Renata je za svaku vremensku priliku radila najavu, a bez teksta je ostavila gledatelje kada je ljetnu vrućinu gasila u bazenu te je iz njega izašla u mokroj majici koju je na koncu skinula i ostala u badiću.